Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Kovačevićevi kapaciteti dosežu do šubare i kokarde

Nažalost, Kovačević nema kapacitet da shvati bilo šta dalje od šubare, kokarde i mrtvačke glave na zastavi četničkog pokreta, pa mu ni ne vrijedi objašnjavati bilo šta, navodi se u saopštenju

Demokratska partija socijalista Nikšić oglasila se saopštenjem za javnost.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CJELOSTI

Bunilo Marka Kovačevića i njegova frustracija činjenicom da na Cetinju nije bilo četničkog orgijanja, kojem bi se rado priključio sve sa svojom šubarom i kokardom, doseže nove vrhunce.

Umjesto da se fokusira na sopstvenu odbranu, zbog optužbi tužilaštva da je negirao genocid u Srebrenici, pošto se poslom predsjednika Opštine Nikšić svakako ne bavi, Kovačević podstiče nove podjele u društvu objašnjavajući ko je šta po nacionalnosti i gdje predsjednik Đukanović ide u zvanične državne posjete.

Nažalost, Kovačević nema kapacitet da shvati bilo šta dalje od šubare, kokarde i mrtvačke glave na zastavi četničkog pokreta, pa mu ni ne vrijedi objašnjavati bilo šta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
11.09.2021-17:05 17:05

Šubara je je prisustvovao nastoličenju direktno preko svojih predstavnika, koji tako razdragano pojahu, izgleda podnapiveni rujna vina, da će kao da se vrnu na Kosovo, valjda čuli da tamo fali komunalaca da čiste ulice …