Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Kovačevićev postupak ne izaziva bijes, već žaljenje

''Kovačevićeva tri prsta tokom intoniranja instrumentala državne himne ponovo razotkrivaju malicioznost koja vrijeđa većinski Nikšić, jasno šaljući poruku da ovaj podržavalac četničke ideologije na Nikšić ne gleda kao na grad u državi Crnoj Gori''

Na 18. septembar, dan koji Nikšićankama i Nikšićanima znači sve, datum koji slavi slobodu podsjećajući nas na pretke koji su časno pali da bi Nikšić danas živio, osokoljen slobodarskim duhom, za vječnost vezan svjetlošću antifašističkih vrijednosti, na papiru prvi čovjek grada, Marko Kovačević, ponovo podlo provocira građanke i građane, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Kovačevićeva tri prsta tokom intoniranja instrumentala državne himne ponovo razotkrivaju malicioznost koja vrijeđa većinski Nikšić, jasno šaljući poruku da ovaj podržavalac četničke ideologije na Nikšić ne gleda kao na grad u državi Crnoj Gori.

Nedorastao zadatku vođenja Opštine, nedostojan funkcije predsjednika, iznova i iznova bez stida i srama promoviše ideju “srpskog sveta” u gradu koji mu uvijek beskompromisno poručuje da neće ići onako kako je zamislio”, poručuju iz nikšićkog DPS-a.

Umjesto, kako kažu, da se bavi smišljanjem i realizacijom projekata, on se zajedno sa svojim timom kiti tuđim perjem, nastojeći svim silama da građanima zamagli vidik.

“Sljedeći put prije nego podigne tri prsta ne bi li pozdravio crnogorsku himnu, neka se sjeti istine da Nikšić pamti one koji se prodaju za vreću srpskih dinara, te da su izdajnici u Crnoj Gori uvijek bili čašćeni kartom za smetlište istorije na koje završavaju oni koji usljed sopstvenog jada ne izazivaju čak ni bijes nego žaljenje”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve