Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Džaba vam uradci, Nikšić ne glasa marionete

Napominju da će zato 14. marta vidjeti da Nikšić nije na prodaju, a marionete nikad glasao nije pa neće ni sada

Kako su saopštili iz nikšićkog DPS-a, Demokratski front koji je u javnosti poznatiji kao lutka na koncu AV je u pomoć pozvao beogradske tabloide i SNS da spasu što se spasiti može.

“Jer im je jasno da Nikšić nikad marionete nije glasao, pa neće ni 14. marta 2021. godine”, ističu OO DPS Nikšić.

Smatraju da najnoviji video uradak, napravljen u SNS-BIA kuhinji za „nesposobnu braću“ iz DF koja redovno zapomažu iz Crne Gore, samo vid lažnih vijesti kojim pokušavaju naštetiti DPS-u.

“Sve ovo je samo jedna karika u nizu napada brutalne medijske SNS–BIA mašinerije koja svojim marionetama i plaćenicima iz DF pokušava da krči put do glasača. Ovaj i svaki sličan potez za nas je izraz nemoći i nervoza DF marioneta i beščašća njihovih sponzora. Umjesto što lideri DF zapomažu po Beogradu, da se čuje do Podgorice, i vazda kukaju za pare i logistiku, nekada Tadiću i Mlađenu Đorđeviću, a danas Vučiću, bolje da brinu šta Crna Gora misli o njima. Ne vrijede im ni Vučićeve pare, ni Vulinova sablja, ni SNS-BIA video uradci, kada će u Crnoj Gori zauvijek ostati nečije lutke na koncu, koje srpstvo zanima taman toliko da im omogući da zaposle užu i širu rodbinu po srpskim kompanijama, da se vozaju po jahtama i uživaju privilegije koje mogu samo da sanjaju njihovi birači”, piše u saopštenju.

Napominju da će zato 14. marta vidjeti da Nikšić nije na prodaju, a marionete nikad glasao nije pa neće ni sada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pop spiro
03.03.2021-15:20 15:20

Cetnici DEMOKRATE-DF-URA-ZAMISLJAJU da se nalaze u SRBIJI I DA SU IM CRNOGORCI ZABORAVILI NJIHOVE ( OTROVANE KOLACE KOJE SMO PROBALI ) zla djela i podvale koja su NAM uradili U CRNOJ GORI CE VAZDA BITI GUBITNICI KAO I DOSAD ! DA JE VJECNA!

Spijun
03.03.2021-15:32 15:32

Akobogda osobogicemo CIJELU CRNU GORU I BIT CE kao sto je bila prije 30 AVGUSTA A NACIONALISTIMA NIKAD VISE DOZVOLITI DA NAM OTIMAJU DJEDOVINU I PREDAJU TUDJOJ DRZAVI!