Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Državni organi dokazali da je zakon isti za sve

Čuvati sebe od drugog je junaštvo, a drugog od sebe čojstvo. To je konstanta naše nacionalne svijesti kojom smo se vodili kod mnogih ličnih i državnih odluka, a koja je bila prisutna i u prethodnim danima kada se pokušavalo nasrtati na Crnu Goru, saopštili su danas iz Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić

Čuvati sebe od drugog je junaštvo, a drugog od sebe čojstvo. To je konstanta naše nacionalne svijesti kojom smo se vodili kod mnogih ličnih i državnih odluka, a koja je bila prisutna i u prethodnim danima kada se pokušavalo nasrtati na Crnu Goru, saopštili su danas iz Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić, ističući da, u kontekstu aktuelnih dešavanja u tom gradu, pozdravlja odluke državnih organa, koje na isti način tretiraju svakog pojedinca koji se ogluši o izrečene mjere i zakone.

Foto: DPS

U DPS Nikšić navode da je država Crna Gora i ovog kao i mnogo puta ranije pokazala da joj je prevashodni cilj očuvanje zdravlja svakog našeg građanina te da je zakon jednak za sve i da svako mora u skladu sa propisima odgovarati za svoja djela.

“Pokazala je država da ne podliježe pritiscima, manipulacijama i beskrupuloznim montiranjima. U svemu tome Nikšić osta Nikšić. Mudar i dostojanstven. Većinski Nikšić pokaza svoju lucidnost i širinu, dopuštajući svakom da iskaže svoje mišljenje, ma koliko bilo nerazumno i ma koliko mu se duboko protivili. I ovog puta su Nikšićani saslušali i ispratili iste one koji svojim činjenjem mogaše ugroziti zdravlje svakog našeg građanina”, kažu u toj partiji.

Nikšić je, dodaju, s osmijehom kroz istoriju ispratio mnoge koji su željeli da naruše njegov mir, a to čini i danas.

“Čuvajući u sebi ponos i prkos, nastaviće Nikšićani da u miru i dostojanstveno odgovaraju svima onima koji im ne žele dobro i onima koji nijesu svjesni da su samo sredstvo manipulacije. Ostaće Nikšić – Nikšić, onaj mudri i razboriti, koji čuva dostignute vrijednosti, poštuje tuđe, a iznad svega voli svoje”, poručuju iz Izvršnog odbora DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve