Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Država pokazala snagu da osujeti svaki vandalski čin

U ovoj partiji vjeruju državu Crnu Goru, njene institucije i adekvatan odgovor na sve nasrtaje na Ustav, zakone i integritet svakog pojedinca

Sinoć je u Nikšiću pokušan udar na državne i lokalne institucije, a u režiji opozicionih partija i njima bliskih kriminalnih grupa. Država Crna Gora, još jednom je pokazala snagu i odlučnu namjeru da se svaki vandalski čin osujeti, saopšteno je iz OO DPS-a Nikšić.

“Sigurno je sada da ne postoji nijedan slobodoumni i zdravomisleći Nikšićanin, koji nije vidio šta je pozadina svih agresivnih ataka. Više od pola godine država se suprotstavlja onima koji hoće da uruše njene institucije, nasilno dođu na vlast i utru sve što je crnogorsko. Ako nekom nije bilo jasno do juče, a od juče sigurno jeste, da ko god podržava dešavanja u Budvi i njihove replike u ostalim gradovima, podržava nasilje, vandalizam i bespravni poredak”, navode u DPS-u Nikšić.

U ovoj partiji vjeruju državu Crnu Goru, njene institucije i adekvatan odgovor na sve nasrtaje na Ustav, zakone i integritet svakog pojedinca.

“Takođe, ubijeđeni smo da će svi građani koji su i u jednom momentu možda pomislili da brane neke više ciljeve, shvatiti da su sredstvo za manipulaciju, dolazak na vlast nedemokratskim putem i ostvarenje velikosrpskih interesa. Na kraju poručujemo svima koji misle da su iznad zakona i pravnog poredka države  i koji nasilno hoće ući u institucije, da je izborna utakmica zakazana za 30. avgust, pa svoju hrabrost neka iskale na glasačkim listićima”, zaključuje Opštinski odbor DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve