Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Dosta je više primitivnog šenlučenja

“Nećemo više tolerisati vaše upade i napade, vaš primitivizam i nevaspitanje. Varate se ako mislite da evropski i građanski Nikšić neće uzvratiti na dostojanstven način, prkosno i ponosno, po uzoru na naše antifašističke heroje”, navode u ovoj partiji

Pristalice nove apostolske Vlade ponovo su na sebi svojstven, primitivan način, na ulicama Nikšića, klicali drugoj državi, mahali tuđim državnim zastavama, a pjevali uvrjedljive pjesme na račun svoje, pokušavajući da provociraju građansko i evropsko biće Nikšića, saopšteno je večeras iz OO DPS Nikšić.

“Nećemo više tolerisati vaše upade i napade, vaš primitivizam i nevaspitanje. Varate se ako mislite da evropski i građanski Nikšić neće uzvratiti na dostojanstven način, prkosno i ponosno, po uzoru na naše antifašističke heroje.
Uzalud vam poziranja u kasnim satima ispred zgrade DPS u Nikšiću, šenlučenja na Trgu, po nikšićkim ulicama i privatnim birtijama uz četničke pjesme”, navode u ovoj partiji.

Zakon će važiti jednako za sve, dodaju, bez obzira na pritiske koje pokušavaju izvršiti na novo rukovodstvo Opštine.

“Kada bude najpotrebnije izaći će većinski, građanski i evropski Nikšić da sačuvamo obraz našem gradu, koji pokušavate đonom da ukaljate”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
04.12.2020-22:17 22:17

TO SU IZBJEGLICE IZ TUDJIH DRZAVA KOJIMA SMO DALI UTOCISTE !! IMA ONA STARA CRNOGORSKA !NAJEDI KUCE PA TE UJEDE!