Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Direktor ITC Tehnopolisa pokazao da je šovinista

Iz DPS Nikšić ocjenjuju da neemancipovani kadrovi apostolske vlade, siju mržnju najgore vrste čak i prema pravu iznošenja sopstvenog mišljenja

Kadrovi koje je prethodna Vlada instalirala na izuzetno važne pozicije u našem društvu, nastavljaju da po Crnoj Gori šire primitivizam i radikalizam, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su naveli, ovog puta u glavnoj ulozi promotera društvene degradacije i verbalnog ekstremizma našao se v.d. direktora ITC Tehnopolis Đorđije Malović, koji je sve one koji su iskazali stav da se ne slažu sa kršenjem osnovnih ljudskih prava, nazvao “neuspjelim cetinjskim abortusima”.

Iz DPS Nikšić ocjenjuju da neemancipovani kadrovi apostolske vlade, siju mržnju najgore vrste čak i prema pravu iznošenja sopstvenog mišljenja.

“Očekujemo brzu reakciju Vlade i hitnu smjenu ovog šoviniste, sa čela ustanove koja treba da se bavi kreiranjem ambijenta za inovacije i progresivne ideje, a ne nakadarnim idejama koje nijesu dio evropskih vrijednosti”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve