Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Demokrate ne smiju da glasaju za smjenu Kovačevića jer se plaše osvete DF-a

Poručuju Demokratama da znaju da dijele fotelje sa Demokratskim frontom, da im je vrijednosni sistem veoma sličan, ''pa nas ne čudi što su vam i izvori informisanja identični''

Kada god Demokrate uhvatite u nezgodnoj situaciji, kao ovoj da iz straha od Demokratskog fronta, njihove osvete ali i gubitka glasača, ne smiju da glasaju za smjenu predsjednika Opštine Nikšić, novočetnika Marka Kovačevića, koji se javno ruga žrtvama i negira da se u Srebrenici desio genocid, oni pokušaju da zamijene temu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Poručuju Demokratama da znaju da dijele fotelje sa Demokratskim frontom, da im je vrijednosni sistem veoma sličan, “pa nas ne čudi što su vam i izvori informisanja identični”.

“Upravo vaši koalicioni partneri, i srbijanski tabloidi spinuju ovu priču o gorivu i tenkovima koju je plasirao Karadžićev ministar Mandić, kao osvetu jer ga je crnogorska policija svojevremeno uhapsila i izručila Bosni i Hercegovini pošto ga je ta država potraživala zbog nekog kriminala”, navode iz DPS-a Nikšić.

Ističu da im je svaka istina takva, kao ova – prežvakana iz žute štampe, a više puta razobličena kao laž.

“Dakle, softver za saopštenja, nasetujte da ne izbacuje samo floskule i uvrede nego da ponekad obradi i suštinu. A ona je u ovom slučaju sljedeća: ne smijete da glasate za smjenu Kovačevića iako ste i sami podigli ruke za Rezoluciju o Srebrenici jer kalkulišete da vam to politički šteti, i da će vrag odnijeti šalu pa vas koalicioni partner Demokratski front neće samo po medijima napadati, već će vas istjerati iz svih zajedničkih fotelja na kojima sjedite po drugim opštinama”, zaključuju iz DPS-a Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DPS Nikšić: Demokrate ne smiju da glasaju za smjenu Kovačevića jer se plaše osvete DF-a – CG Vijesti
20.07.2021-23:14 23:14

[…] Aktuelno […]