Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Da okolnosti nijesu tragične, pravdanje Marka Kovačevića bilo bi komično

''Umjesto da preuzme svoj dio odgovornosti predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević se kukavički ograđuje od svog aktiviste i ni manje ni više pokušava da ga poveže sa DPS-om''

Umjesto da preuzme svoj dio odgovornosti, i prizna da su on i njegova stranka svojim veličanjem četništva, stvorili atmosferu u kojoj je moguće da se u antifašističkom Nikšiću skrnavi spomenik velikog heroja Ljuba Čupića, predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević se kukavički ograđuje od svog aktiviste i ni manje ni više pokušava da ga poveže sa DPS-om, navodi se u se u reagovanju Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Na ovu besmislicu, dodaju, neće odgovarati, već ga samo pitaju da li su mu oni podmetnuli i sve one goste sa kojima je proslavljao vjerski praznik, pjevajući četničke pjesme, svjesno puštajući duh zla i podjela među građane Nikšića.

“Možda smo ga mi, na prevaru, oblačili, u četničku uniformu u kojoj se učestalo šepurio na fotografijama. Da okolnosti ovog sramnog događaja nijesu tragične, jadno pravdanje predsjednika Opštine Nikšić bilo bi komično”, navode u toj partiji.

Marko Kovačević

Ovako, kako dodaju, ono predstavlja samo još jedan dokaz da Kovačević treba da ode sa čela opštine, jer joj svojim ponašanjem i izjavama nanosi neviđenu bruku i sramotu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve