Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Boli vas istina da je DPS jača i od čelika, i da će lažljivi i prevarantski NSD od taj čelik i u Nikšiću zube slomiti

Polažete ih vi redovno vašem vlasniku Aleksandru Vučiću koji vas tjera da mu se konstantno ponižavate i dodvoravate kako bi i dalje zaslužili titulu prvoizabranih podanika u Crnoj Gori, pogotovo s obzirom na to da vam se konukrencija – u vidu PES-a, ozbiljno nameće, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić

Slika opozicionih klupa pleše pred očima Nove srpske demokratije, samo što u njima, nakon lokalnih izbora, zbog svih laži, prevara, petljavina, koje ste izrekli za ove 4 godine, neće sjedjeti DPS nego NSD.  Ne čudi što NSD – kao i svaki pravi sluga, pominje polaganje računa. Polažete ih vi redovno vašem vlasniku Aleksandru Vučiću koji vas tjera da mu se konstantno ponižavate i dodvoravate kako bi i dalje zaslužili titulu prvoizabranih podanika u Crnoj Gori, pogotovo s obzirom na to da vam se konukrencija – u vidu PES-a, ozbiljno nameće, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.

Pitaju se d li NSD polaže račune i Milici Zavetnici, sričući pred njom šta su sve uradili u korist ostvarivanja ideje “srpskog sveta”.

“O tome kako i koliko uspješno kadrovi NSD-a rukovode energetskim sektorom najbolje u prilog govore nastupi resornog ministra Mujevića, koji ukazuje na sveopšte rasulo u tom sektoru, ne skrivajući da je partijsko zapošljavanje doživjelo procvat, o čemu živo svjedoči činjenica da mnogi u EPCG plate primaju, a da se na poslu nikad pojavili nijesu.Ne demantovaste činjenicu da je prethodno rukovodstvo EPCG obezbijedilo proizvodnju novih 185,04 MW. A šta je sa obećanjima Milutina Đukanovića? Đe je Gvozd 2, đe su solarne elektrane na Krupcu i Slanom? Odgovor je – u lovačkim pričama ili na Vukovom mostu”, navode iz DPS-a.

Dodaju da znaju  da je NSD-u obraz đon, pa nema smisla ni pitati ih stide li se svojih izjava o smanjenju stope nezaposlenosti.

“Stopa nezaposlenosti je smanjena jer su Kovačević i družina uhljebili i supruge, i kćerke, i sinove,  i majke, i očeve, i tetke, i kume, i kumove, i kućne prijatelje, i djecu kućnih prijatelja, i snahe, i tašte, i braću, i sestre, i ne samo rođene, n’o i braću i sestre od tetaka, ujaka, stričeva itd. Da imaju đe kućne ljubimce da stave na platni spisak odnosno na grbaču građana, vjerovatno bi i njih stavili. Da, nijesu zaposlili samo svoje supruge, n’o i žene tužilaca i advokata, jer nikad ne znaju kad će im zatrebati, svjesni da bi zbog silovanja zakona koje je, između ostalog, sprovedeno i kroz zaduženje građana u iznosu od 9.500.000 eura, brzo mogle zazveckati lisice na rukama pojedinih”, ističu u DPS.

Najsmješnija od svega , dodaju, je priča o uštedi električne energije.

“Lako je štedjeti energiju kad Nikšić živi u mrklom mraku, jer ni sijalicu nijeste u stanju da zamijenite kako treba. N’o, ide red zamjene, red crkavanja i tako u krug mjesecima, dok psi lutalice vrebaju sa svih strana, djeca se nebezbjedno osjećaju kad se iz druge smjene vraćaju iz škole doma. N’o, kao što smo i znali nijeste odgovorili niti na jedno pitanje, ne radi nas nego radi građana, nijeste jer nemate odgovore već samo ispraznu priču. Ne odgovoriste ni o kriminalcima iz Beograda, koji su boravili u vašim štabovima pred lokalne izbore, od kojih su neki kako rekosmo iza rešetaka, drugi nastradali u mafijaškim obračunima, a treći se bave rasvjetom.N’o kako vam ne pomogoše u Budvi i Andrijevici, tako vam neće više pomoći ni u Nikšiću, jer građanima su bile sasvim dovoljne ove gotovo 4 godine da vide ko ste, koliko znate i umijete, koliko diploma kupiste, koliko zakona prekršiste”, kažu u DPS Nikšić.

IUkazuju da ono na čemu treba NSD-u pozavidjeti jesu inovacije, pa i najnovija tzv. “surfovanje na ulicama” ili prevedeno “jahanje na talasastim površinama”.

“Da lažite čim zinete o tome kome se birači vraćaju, a koga napuštaju, građani vide na osnovu izbornih rezultata u Budvi i Andrijevci. U Budvi je DPS osvojila 7 mandata, a NSD 4, u Andrijevici je DPS osvojila 11 mandata, a NSD 2. Plaši vas činjenica da je DPS jača i od čelika i frustrira istina da, i dok smo u opoziciji, o taj čelik svuda na kraju zube polomite!, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve