Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Anarhija i provokacija na djelu – zloupotreba sveštenog lica u predizborne svrhe

''Tzv. bratstvo Tvrdoš, iza kojeg stoje lica sa pozamašnim policijskim dosijeima, postavili su ceradu sa likom preminulog Amfilohija Radovića na jednu od stambenih zgrada u našem gradu''

Danas su Nikšićani opet svjedočili bahatosti, nepoštovanju pravnih propisa i ruganju građanskoj Crnoj Gori, poručuju iz OO DPS Nikšić.

“Naime, tzv. bratstvo Tvrdoš, iza kojeg stoje lica sa pozamašnim policijskim dosijeima, postavili su ceradu sa likom preminulog Amfilohija Radovića na jednu od stambenih zgrada u našem gradu”.

Za postavljanje reklamnih panoa ili drugih sadržaja na stambenim zgradama, neophodna je, kako navode, saglasnost svih stanara, ali i dozvola Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine.

“Pomenute osobe išle su od vrata do vrata u predmetnom stambenom objektu i uz zastrašivanje primoravali stanare da daju saglasnost. No, i pored toga nijesu istu dobili od svih. O dozvoli Sekretarijata da i ne govorimo, jer zašto bi oni tražili dozvole, kad ih oni sami sebi daju, kao što daju sebi pravo da vrijeđaju i ometaju službenike u vršenju dužnosti”.

Anarhija na djelu, poručuju iz OO DPS Nikšić.

“Druga strana priče je šta se želi postići postavljanjem ovakvih sadržaja. Zloupotreba vjere, vjerskih osjećanja i lika preminulog Amfilohija, a sve u predizborne svrhe u Nikšiću. Ovim pokazuju koliko im je išta sveto, koliki su vjernici i koliko poštuju najradosniji hrišćanski praznik koji dolazi. Sveštena lica na ceradama, instant vjernici i tabloidna lica sa potjernica – trojstvo kakvo savremena civilizacija ne pamti.

Pozivamo sve nadležne organe da hitno reaguju i da ovom bahaćenju i nepoštovanju propisa stanu na kraj. Zakoni moraju biti jednaki za sve, pa i za gospodu, koja su aktivno učestvovala u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore podržavajući aktuelnu vlast”, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve