Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Agitovanje Nikole Markovića za sadašnju vlast nagrađeno direktorskim mjestom u RTV NK

''Kako upućeni izvori iz Nikšića kažu, svoj sadašnji položaj Marković je zaslužio i vrijednim sastavljanjem saopštenja za jednu od vladajućih partija''

Direktorska fotelja u RTV Nikšić, utješna je nagrada Nikoli Markoviću od vlasti za koju je intenzivno agitovao pod plaštom “nezavisnog novinara”.

Nakon debakla na konkursu u Javnom servisu, gdje se pojavio bez potrebnih uslova, i sa instant diplomom fakulteta završenog na pragu šeste decenije života, Marković će iz Podgorice doći da indoktrinira Nikšićane onako, kako je to činio u vrijeme svog udarničkog rada za sadašnju vlast, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Vjeruju da se on za tu funkciju dodatno preporučio spinovanjem afere “Pandora” i niskim napadima na tužioca Katnića.

Mada, kako su kazali, činjenica da je od novine “Dan” svojevremeno napravio bilten Demokrata nije bila na odmet.

”Kako upućeni izvori iz Nikšića kažu, svoj sadašnji položaj Marković je zaslužio i vrijednim sastavljanjem saopštenja za jednu od vladajućih partija.

Učestala pojava već polako postaje ustaljena praksa, da se novinari “Dana”, glasila koje je osnovala tajna služba vojske bivše države, raspoređuju po javnim servisima. Logičan tok stvari, ako se uzme u obzir ko je u Nikšiću na vlasti i kako se tu našao”, dodali su.

”Ovaj najnoviji primjer zapošljavanja “podobnih” je pokazatelj političke klime i nakaradnog stanja koje je postalo normalno i očekivano kako u funkcionisanju lokalne vlasti u našem gradu, tako i vlasti sa državnog nivoa”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve