Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Nefunkcionalnost i bahaćenje beranske lokalne vlasti i njenih funkcionera potvrđuje se iz dana u dan

Beranski lokalni funkcioneri juče su svoja radna mjesta i udobne fotelje zamijenili kršenjem epidemioloških mjera, plivanjem za časni krst ispod limskog mosta i šetnjom obalom Lima, saopšteno je iz DPS-a Berane

Beranski lokalni funkcioneri: Bojan Radošević, sekretar Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj, Božo Premović, v.d. sekretara Sekretarijata za poljoprivredu, turizam i vodoprivredu i Branislav Pajković, v.d. sekretara Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora juče su svoja radna mjesta i udobne fotelje zamijenili kršenjem epidemioloških mjera, plivanjem za časni krst ispod limskog mosta i šetnjom obalom Lima, saopšteno je iz DPS-a Berane.

“Pomenuta tri lokalna funkcionera učestvovala su u ,,spontanom” okupljanju i bogojavljenskom plivanju za časni krst u dresovima opštine. Ovim činom javnog okupljanja prekršili su zdravstvene mjere i nastavili da pokazuju neodgovornost i nezainteresovanost za zdravlje naših sugrađana. Podsjećamo ove bahate i neodgovorne funkcionere da ih građani ne plaćaju da bi pokazivali hrabrost plivanjem u ledenoj vodi u radnom vremenu, već da radno vrijeme koriste da rješavaju ogromne nagomilane probleme koje je stvorila neodgovorna aktuelna beranska lokalna vlast”, ističu u DPS-u.

Kako su dodali, s obzirom da se u Opštini Berane nezakonito i lako partijski zapošljava i imenuje, to ove funkcionere, koji su u ovoj grupi, ne opravdava, ali njihove pretpostavljene obavezuje da, bar, pokažu ozbiljnost u vremenu pandemije.

“Ipak, lako je zaključiti da doprinos ovih funkcionera rješavanju resornih problema, oni to znaju, ne zavisi od toga da li su ili ne na svom radnom mjestu. Oni samo daju puni doprinos sve katastrofalnijem stanju u Opštini Berane”, zaključuju u DPS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve