Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Ne dozvolimo da porodica Tomkić napusti Berane

DPS traži da institucije čija je to nadležnost zaštite porodicu Tomkić i njihovu imovinu, te da hitno djeluju po pitanju njihove fizičke, materijalne i socijalne bezbjednosti

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane žali i zabrinut je zbog ponovnog napada na sugrađanina Igora Tomkića, ovog puta na njegovu imovinu, što najoštrije osuđuju, a ovaj čin smatraju nastavkom ranijih napada na ovog čovjeka.

“I pored osude najšire crnogorske javnosti, svjedoci smo razočaravajuće situacije da se napad ponavlja sa izrazitom dozom drskosti, i zbog toga apelujemo na državne organe da pruže punu zaštitu ovoj porodici i njihovoj imovini, i da počinioce, koji se usuđuju da djelo ponove, najoštrije kazne. U ovom momentu to je naš najhitniji zahtjev”, poručuju iz lokalnog DPS-a.

Takođe, DPS traži da institucije čija je to nadležnost zaštite porodicu Tomkić i njihovu imovinu, te da hitno djeluju po pitanju njihove fizičke, materijalne i socijalne bezbjednosti.

“Tražimo najodlučniju akciju, i ne želimo da dozvolimo da ova porodica napusti naš grad, već je potreba da svi zajedno doprinesemo da porodica Tomkić svoj porodični život nastavi sa nama u Beranama.Dokažimo time da niko nema pravo da remeti suživot u Beranama i Crnoj Gori.Osude koje su stizale danas i ovih dana iz Berana pokazuju da u ovom gradu nema i neće biti mjesta za one koji po svaku cijenu žele da narušavaju mir i bezbjednost bilo kog građanina”, poručuju iz OO DPS Berane.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve