Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Naimenovanjem Vukšića i izborom Kneževića, crnogorski bezbjednosni sektor dotakao dno

Izborom Dejana Vukšića za v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Milana Kneževića za predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, bezbjednosni sektor dotakao je apsolutno dno, poručuju iz DPS

Izborom Dejana Vukšića za v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Milana Kneževića za predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, bezbjednosni sektor dotakao je apsolutno dno, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

“Podsjećamo javnost da je Dejan Vukšić bio advokat članova kavačkog klana, da je bio nosilac liste “Za budućnost Kotora” i aktuelni predsjednik Skupštine opštine Kotor čime ne samo da je prekršen Zakon o Agenciji za nacionalnu bezbjednost već je na njeno čelo dovedena osoba koja ima bliske veze sa kriminalnim klanovima.

Istog dana, za mjesto predsjednika Odbora za bezbjednost izabran je Milan Knežević, prepoznati negator svega crngorskog kojeg crnogorski bezbjednosni i pravosudni organi sumnjiče, što potvrđuje i prvostepena presuda od 5 godina zatvora, da je učestvovao u pokušaju najtežih krivičnih djela na štetu bezbjednosti građana i države Crne Gore.

Na ovaj način, crnogorski bezbjednosni sektor dotakao je dno, a svim građanskim i evropskim orijentisanim snagama ostaje da se zahvali URI koja je, kako smo i očekivali, na ,,adekvatan način” zaštitila crnogorske nacionalne interese”, saopšteno je iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve