Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Uplašena opozicija sanja pobjedu unaprijed svjesna svog poraz

''Mračno'' je epitet, kako su kazali, koji savršeno pristaje izdajničkoj Vladi, a po kojem će fašistička politika DF-a ostati upamćena u Crnoj Gori

DPS u Mojkovcu godinama uspješno i ubjedljivo pobjeđuje zahvaljujući svojoj odgovornoj i strateškoj politici koju vodimo u interesu svih građana. DPS na ovim izborima nastupa zajedno sa tradicionalnim koalicionim partnerima tako da nam kompromis sa sadašnjom i budućom opozicijom nikad nije ni bio u opticaju. Uplašena opozicija željna isključivo vlasti unaprijed se ograđuje od nečega što im nikad niko nije ni ponudio, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

“Mračno” je epitet, kako su kazali, koji savršeno pristaje izdajničkoj Vladi, a po kojem će fašistička politika DF-a ostati upamćena u Crnoj Gori.

”Partija na izdisaju, davno prevaziđenih ideja i ideologa obrušiće se poslije lokalnih izbora tako da će se efektom domina njen pad proširiti u cijeloj državi, pa će gospodin Delić političku utjehu morati potražiti na drugoj adresi ubrzo”, dodaju.

”Od izbora do izbora kampanja Ašanina se zasniva na “vizijama” koje se zaustavljaju na razini njegovih narcisoidnih i osvetoljubivih interesa. Zašto se kitite tuđim perjem i rezultatima, zar jedan magistar za toliko godina političkog rada nije mogao da osmisli ništa originalno i svoje? O propalim investicijima govore iz Ujedinjene Crne Gore oni koji godinama sa ilegalnom koncesijom uništavaju korito rijeke Tare, seosku infrastrukturu i obavljaju sumnjive poslove sa građom i drvnim sortimentima. Ovakvo poslovanje bi nadležni organi – policija i tužilaštvo trebali pod hitno da ispitaju što ih pozivamo i da urade”, naveli su.

”Ne želi DPS kompromis sa onima koji su godinama zahvaljujući našoj politici ostvarivali lične interese i podržavali nas dok smo im trebali, a sad se nalaze u privatnoj partiji Krivokapićevih mezimica opet vođeni samo ličnim interesima. Takvi Mojkovcu i njegovim građanima nijesu potrebni”, dodaju.

”Demokrate u Mojkovcu se mogu opisati samo kao partija totalnog očaja sa kojim nastupa na ovim izborima bez logistike iz Podgorice, koju napuštaju njeni članovi neposredno pred izbore kao brod koji tone”, kazali su.

Šta jedna ovakva haotična politička organizacija u Mojkovcu može ponuditi građanima jasno je – prazne priče i ništa više, smatraju oni.

”Dok su se svih ovih godina opozicioni lideri u Mojkovcu bavili ličnim apetitima, vizijama, propalim snovima, osvetničkim porivima i nedostižnim ambicijima, DPS je radio vrijedno svakog dana na unaprijeđenju i razvoju Mojkovca. Svi projekti koje opozicija sada nudi građanima, mi smo već realizovali ili uveliko otpočeli i to je naš vjetar u leđima. Zato i nikad nijesmo ni razmišljali o kompromisu sa onima koji nam ne mogu parirati ni u jednom segmentu, a što ćemo potvrditi pobjedom 5. decembra”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve