Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Premijerove ćerke obmanjuju građane u Mojkovcu

''Ne preporučujemo da simuliraju brigu o mojkovačkoj djeci i njihovom zdravlju sa sve ministarstvom Vesne Bratić, jer za razliku od njih mi to aktivno činimo svakog dana a ne samo pred izbore''

Kako to obično biva u susret lokalnim izborima javljaju se oni koji svojom nogom nikad nijesu ni kročili u Mojkovac, a kamoli brinuli o dobrobiti i interesima građana našeg grada, saopštili su u saopštenju iz DPS Mojkovac.

Naveli su da se po prvi put oglasila tzv. grupa građana i poručila da „ne da Mojkovac“. Imajući u vidu da su građani Mojkovca slobodni i samosvjesni ljudi, ostaje misterija kome ova grupa „ne da Mojkovac“ i od koga to oni navodno brane Mojkovčane.

Kako su naveli, nije slučajno što su neposredno pred objavljivanje ovog saopštenja u mojkovačkim lokalima više dana viđene ćerke premijera Krivokapića u prikupljanju nezadovoljnih glasača DF-a i Demokrata, nešto nalik nedavnim izborima u Nikšiću.

“Željeći da djeluju iz sjenke, a pritom se oporavljajući od nemilog napuštanja Srbije i Beograda, premijerove ćerke su ovom akcijom jedino pokazale nepoznavanje Mojkovca. Da su one bar prošetale našim gradom vidjele bi bogato opremljenu sportsku zonu, sportske stadione kod škola, stadion Brskovo i dječije parkove koji nimalo ne zaostaju za onima u većim gradovima. Zato im ne preporučujemo da simuliraju brigu o mojkovačkoj djeci i njihovom zdravlju sa sve ministarstvom Vesne Bratić, jer za razliku od njih mi to aktivno činimo svakog dana a ne samo pred izbore”, poručili su iz DPS Mojkovac.

Iz DPS-a su dodali, da ironija bude veća, pred predstojeće izbore se probudila i minorna partija Ujedinjena Crna Gora.

“Njihov opštinski odbor u Mojkovcu se oglašava univerzalnim parolama o jedinstvu i javnom interesu. O tim kategorijama govore oni koji su vođeni isključivo ličnim interesima preko noći mijenjali partijske knjižice, pa tako do skoro okoreli članovi mojkovačkog SNP-a, sad su u ulozi pomiritelja građana Mojkovca, ali trenutno ispred UCG, tražeći sebe u novim-starim političkim projektima. Nimalo nas ne bi iznenadilo da se ubrzo oglase ispred neke treće, slične i “pomiriteljske” političke partije, ne shvatajući da će i ovoga puta biti zloupotrijebljeni i iskorišteni kao mnogo puta do sada”, dodali su.

Kako su naveli, mnogi od njih su naprasno zaboravili koliko su baš njima i njihovim porodicama pomogli upravo Mojkovčani i politika koju sada tako zdušno napadaju.

“Zato ni najmanje ne sumnjamo da su Mojkovčani i Mojkovčanke prozreli prave namjere i prividnu brigu onih čije interesovanje za Mojkovac nestaje 6. decembra, kada dožive ubjedljiv poraz, a progresivne snaga koje su brinule i dalje će brinuti o stvarnim interesima građana našeg grada, trijumfalno pobjede”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve