Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Neupitan i siguran krah URE u Mojkovcu, sa lažnim magistrom na čelu

''Naši rezultati vidljivi su na svakom koraku i zaista nije ostalo prostora bilo kome a pogotovo ne URI za bilo kakve prigovore, osim pokušaja da građanima prodaju praznu demagogiju''

Kako se izbori u našem gradu približavaju tako je mojkovačka URA sve nervoznija i bučnija, pokušavajući na taj način da prikrije strah od 5. decembra. Svi znaju da podrška koju Ivan Ašanin ima u našem gradu gotovo ne postoji, a nesigurna su čak i ona 144 glasa sa prošlih izbora. Da nije u tako teškom položaju, URA ne bi pribjegavala kršenju zakona i maltretiranju građana Mojkovca u prostorijama MUP-a, a sve iz očaja i političke nemoći u susret lokalnim izborima, saopštili su iz Opštinskog osbora DPS Mojkovac.

”„Vizionarske“ ideje Ivana Ašanina i njegove partije su odavno prevaziđena stvar, nego mu to očigledno niko od njegovih “školovanih” kadrova nije rekao. Uzaludni su njegovi napori da diskredituje rad lokalne uprave, jer jedino ko bi želio da se kiti tuđim perjem je upravo on – neshvaćeni i neostvareni „vizionar“ željan opštinske fotelje. Posebno je komično da on koji se lažno predstavljao kao „magistar“, pokušavajući da sebi digne ugled u lokalnoj zajednici, sada daje ocjene o nečijem obrazovanju?! O tome koliko je studirao fakultet koji traje 4 godine, najbolje svjedoči njegova diploma kojom je sam mahao na prethodnim izborima”, dodali su.

”Naši rezultati vidljivi su na svakom koraku i zaista nije ostalo prostora bilo kome a pogotovo ne URI za bilo kakve prigovore, osim pokušaja da građanima prodaju praznu demagogiju. Mojkovačka Opština ima efikasne službe i ustanove, što će potvrditi i naši građani. Izgradnja ski-centra i sportske zone su takođe naši projekti, koji su prekrupan zalogaj za cjelokupnu mojkovačku URU, koja ipak ne skriva želju da ih svojata i tako pokuša da sakupi bar neki politički poen”, dodali su.

Kako su kazali, osim niskih političkih napada ni u ovoj izbornoj kampanji ništa inovativnije ili politički zrelije nijesmo mogli čuti od mojkovačke URE. Oni nude građanima ono što je u Mojkovcu već realizovano od strane DPS-a, a njihova predaja liste je više ličila na propali performans, nego na politički događaj.

”Razumljivo da URA ne može da računa na podršku Mojkovčanki i Mojkovčana, kada je predvodi osoba bez ikakvog političkog kredibiliteta: Ivan Ašanin je dugo bio privržen idejama DPS-a, zatim se prošetao kroz Pozitivnu, da bi sada plivao mutnim vodama URE, vjerovatno se spremajući da uđe u zagrljaj Demokratskog Fronta”, navode.

”Podsjećamo Ašanina da je izdajnička politika URE konstituisala kleronacionalističku Vladu koja je za razvoj sjevera opredijelila minimalna budžetska sredstva, zato je on posljednja osoba koja može bilo šta da govori o kapitalnim projektima i finansiranju Opštine. Građanima Mojkovca, nijesu potrebni kalkulanti i beskrupulozni karijeristi, već sigurnost, stabilnost i prijateljska ruka koju smo im pružali svih ovih godina”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve