Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Nećemo dozvoliti da URA sjeme izdaje posije u Mojkovcu

Gospodo iz URE manite se opanjkavanja. Nemojte sve mjeriti spram sebe. Jer, imalo bi se šta reći i o vašem mojkovačkom predsjedniku i njegovom ''očijukanju'' sa UDB-om, koju toliko pominje, poručuju iz DPS-a

Juče se oglasila ispostava izdajničke partije URE, iz Mojkovca. Pokušavaju sjeme izdaje državnih interesa Crne Gore posijati i u gradu pod Brskovom. Pokušaće i ovaj hrabri i slobodarski grad da predaju u ruke velikosrpskih nacionalista i da ga učine dijelom “srpskog sveta”, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

“Poručujemo im da im to neće poći za rukom! Neće im to dozvoliti građani Mojkovca, predvođeni DPS-om. DPS je najjača partija u Mojkovcu i u Crnoj Gori, a tako će biti i poslije novembarskih izbora”, istakli su iz te partije.

Prema njihovim riječima, to što URA u Mojkovcu ima jednog odbornika, više je odraz sticaja okolnosti i Dontovog količnika, nego njihove stvarne snage.

Poslije novembarskih izbora, sigurni su, kako kažu, neće ni postojati kao politički subjekt u Mojkovcu.

“Zato neka ne pokušavaju sitnim opankavanjem uglednih Mojkovčana, koji su dio sebe ugradili u temelje moderne Crne Gore i na koje je Mojkovac ponosan, da spasavaju svoj opstanak na političkoj sceni”, naveli su iz DPS-a.

Građani Mojkovca, dodaju, najbolje znaju kakve su razvojne prilike date ovom gradu u mandatu prethodne Vlade, na čijem čelu je bio Duško Marković.

“Zato, gospodo iz URE manite se opanjkavanja. Nemojte sve mjeriti spram sebe. Jer, imalo bi se šta reći i o vašem mojkovačkom predsjedniku i njegovom “očijukanju” sa UDB-om, koju toliko pominje. Ali mi ne želimo o tome, jer sadašnja i buduća lokalna vlast, koju će, bez ikakve dileme, i dalje predvoditi DPS, želi da se bavi razvojem Mojkovca, a ne opanjkavanjima i ogovaranjima.

Uostalom, iza svih nas ostaju djela. Naša su vidljiva i služe na ponos i DPS-u i Mojkovcu. A ostali, neka razmisle kakvi tragovi ostaju iza njih”, zaključuju iz mojkovačkog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve