Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Mržnja prema našoj partiji i negatorski odnos prema Crnoj Gori, jedini zajednički imenitelj aktuelnih nosilaca vlasti

Iz te partije ocjenjuju da je gospodin Janketić kao neko ko, kako kažu, godinama unazad živi i radi u Budvi, a pritom je bio odbornik u SO Mojkovac najmanje pozvan da govori o kvalitetu života u našem gradu

Više je nego upitno kakvu dobronamjernu politiku će plasirati građanima Mojkovca jedna koalicija kojoj je zajednički imenitelj mržnja prema DPS-u i negatorski odnos prema državi Crnoj Gori, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

“Podsjećamo gospodina Janketića da je Opština Mojkovac prepoznata u Crnoj Gori kao domaćinski vođena lokalna samouprava, bez ikakvih zaduženja i da je na čelu sa DPS-om realizovano preko 90 odsto izbornog programa naše partije. U prilog tome govori i uspješno poslovanje ustanova, preduzeća i organizacija čiji je osnivač Opština”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, transparentan rad DPS-a “u interesu svih građana Mojkovca ono su iza čega čvrsto stojimo i što je vidljivo na terenu”.

“Sa jasnom vizijom razvijali smo Mojkovac i trasirali put za kapitalne razvojne projekte kao što je započeta izgradnja Ski centra Žarski, ali i mnogih drugih infrastrukturnih projekata, podrške poljoprivrednicima i razvoju malih i srednjih preduzeća. Prema tome, plašimo se da će jedini ćorsokak u koji će Mojkovac zapasti onaj u koji će ga dovesti različite ideologije i neusklađeni programi aktuelnih nosioca vlasti”, ističu iz mojkovačkog DPS-a.

Iz te partije ocjenjuju da je gospodin Janketić kao neko ko, kako kažu, godinama unazad živi i radi u Budvi, a pritom je bio odbornik u SO Mojkovac najmanje pozvan da govori o kvalitetu života u našem gradu.

“Podsjećamo Vas da je DPS u Mojkovcu osvojio najviše mandata i to 14 što jasno govori da najveću podršku građana i dalje ima naša partija tako da ćemo nastaviti da se borimo za dobrobit našeg grada istom mjerom kao i do sad, i time opravdati podršku koju su nam građani dali”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
06.01.2022-17:57 17:57

Kako se brzo zaboravi Crnogocima o MOJKOVACKOJ BITKI kad su Crnogorci spasili Srpsku vojsku ! BOGA IMA !