Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Ministarka zdravlja kao šef izbornog štaba prosrpskih partija

''I zašto građani iz Srbije, BiH, Albanije i Kosova, bez obzira imaju li koronu ili ne, mogu obilaziti svu Crnu Goru, dok mi živimo u zaključanim gradovima'', navode u toj partiji

Licemjerju Vlade kad je u pitanju zdravstvena situacija nema kraja. Izgleda da ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, koji zvanično priznaje međunarodnim partnerima da je zdravstveni sistem pred pucanjem i apeluje kod zemalja EU i NATO za pomoć tražeći da šalju i ljekare i medicinske tehničare, bolje zna pravo stanje nego njegova koleginica iz ministarstva zdravlja i direktorka Kliničkog centra, koja ga demantuje, saopšteno je danas iz DPS-a.

“Ono što znaju stranci, pokušava se sakriti od domaće javnosti. Kao da građani ne vide da iz dana u dan raste broj mrtvih i zaraženih koronavirusom. Ali, to očigledno ne tangira Vladin tim za borbu protiv Covid-19. Oni su osiono priprijetili u vladinu kameru, bez prisustva novinara, šta smijemo, a šta ne smijemo da radimo”, navode u saopštenju.

Pažljivo vodeći računa, dodaju, da sve bude podređeno predstojećim izborima u Nikšiću. Da se slučajno ne desi zatvaranje granice prema Srbiji i Republici Srpskoj.

Bilo bi zanimljivo da javnost zna zašto se u Crnu Goru može nesmetano ući iz Trebinja, ističu u DPS-u, a ne može iz Dubrovnika.

“I zašto građani iz Srbije, BiH, Albanije i Kosova, bez obzira imaju li koronu ili ne, mogu obilaziti svu Crnu Goru, dok mi živimo u zaključanim gradovima”, navode u toj partiji.

Očigledno da je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović bez ikakvog autoriteta i u Vladi čiji je član, pojašnjavaju, dok pristaje da joj trenutna parlamentarna većina i sponzori iz susjedstva dodjeljuju ulogu šefa izbornog štaba prosrpskih partija na lokalnim izborima u Nikšiću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve