Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Krivokapić se još nije otrijeznio

Gospodine Krivokapiću, vaše političke delirijume dijelite sa vašom ''sabraćom'' koja su vas u sve ovo gurnula. Nervozu, jer ste jedini premijer na svijetu koji ne može da smijeni svog ministra kao i jedini kojem naređuje crkva susjedne države, kanališite na neki primjereniji način, poručuju iz DPS-a

Reagovanje predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, očigledno je posljedica velike nervoze a i panike, koja ga je snašla, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

“Žalosno je da se nije još otrijeznio i shvatio da za slab rejting ove vlade nijesu krivi ni DPS, ni predsjednik države, ni građani, već on lično i njegovi “eksperti“ koji su pokazali u ovih šest mjeseci šta (ne)znaju. Da podsjetimo samo na neke rezultate tog znanja: država bez budžeta, ministar pravde planetarno popularan po tome da negira genocid i ne priznaje međunarodne sudske institucije, bahati članovi Krivokapićevog kabineta koji pijani izazivaju sudare, mijenjaju tablice i identitete, ministar koji se sina odriče, da ga ne bi prozivali za nelegalnu gradnju, eksperti iz prosvjete koji napadaju huliganski novinare, svi resori od prosvjete do zdravstva podešeni po agendi jedne vjerske zajednice, a ne građanske Crne Gore, koja za Krivokapićevog mandata doživljava sunovrat”, navode iz DPS-a.

Razumiju, kako kažu, da je nezahvalan položaj u kojem se Krivokapić, ucijenjen sa svih strana nalazi.

“Ako misli da će mu napadi na Mila Đukanovića i DPS, olakšati poziciju, ili od nejakog premijera učiniti političku figuru – loše je procijenio. On ili vajni PR stručnjaci koji, suočeni sa strmoglavim rejtingom Vlade, Krivokapića savjetuju da ide u direktnu konfrontaciju sa DPS, i spašava što se spasiti može. Gospodine Krivokapiću, vaše političke delirijume dijelite sa vašom “sabraćom“ koja su vas u sve ovo gurnula. Nervozu, jer ste jedini premijer na svijetu koji ne može da smijeni svog ministra kao i jedini predsjednik Vlade kojem naređuje crkva susjedne države, kanališite na neki primjereniji način, a ne pisanim domaćim zadacima na zadate teme”, ističu iz DPS-a.

To, kako dodaju, ne pomaže u Krivokapićevom slučaju.

“Inače, ljekovito bi bilo za vas a i sve građane Crne Gore, da priznate da ste se u pogrešno vrijeme našli na pogrešnom mjestu i da preuzmete odgovornost za krah koji ste vi lično i vaša vlada doživjeli”, zaključuje DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
17.05.2021-13:53 13:53

Teski alkoholicari se nikada ne trijezne zato bi bilo poeljno da ovoga bolesnika posalju na prisilno lijecenje u neku zatvorenu kliniku

Vahid
17.05.2021-14:07 14:07

Vide oni sami da se Okupatorima JEDNONACIONALNOJ SRPSKOJ VLADI od Gradjana CG blizi kraj znaju da ih MANJINE NIKAD PODRZAT NECE a posebno sad kad svaki dan PODVALJUJU LAZIMA GOS. DJUKANOVICAU a on sve jacu podrsku ima DA NAM JE ZDRAV I ZIV-A ZLIKOVCI NEK PUKNU!