Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Krivokapić destabilizije državu, protesti su posljedica njegovih postupaka i prijetnji

Zdravko Krivokapić svakim svojim postupkom, a odnedavno i pismom, izaziva nove podjele u društvu i ozbiljno ga destabilizuje, poručuju iz Demokratske partije socijalista

Zdravko Krivokapić svakim svojim postupkom, a odnedavno i pismom, izaziva nove podjele u društvu i ozbiljno ga destabilizuje, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

“Svojim provokacijama, prijetnjama, bestidnim prebacivanjem odgovornosti, predsjednik Vlade, dodatno podgrijava tenzije koje su nastale kao posljedica niza loših postupaka, zaključno sa pokušajem etničkog i izbornog inženjeringa, kojima se razara građansko tkivo Crne Gore, odnosno stvaraju uslovi za supremaciju jedne nacije u odnosu na sve druge koje žive u našoj državi.

Zdravko Krivokapić i njegova Vlada – a ne DPS ili Veselin Veljović – su izveli ljude na ulice, a dodatno ih isprovocirali postupcima poput gaženja demonstranata nakon čega su umjesto izvinjenja uslijedile prijetnje, masovnim privođenjem demonstranata sa ciljem njihovog zastrašivanja i nizom sličnih postupaka kojima danima pokušavate da ugušite bunt naroda protiv vašeg pokušaja da mijenjate demografsku strukturu Crne Gore pod plaštom administrativnih procedura”, navode u saopštenju.

Zato je pokušaj Krivokapića da se sakriva iza DPS, ili bilo koga drugog nečasan ali i kukavički, poručuju iz DPS-a.

“To što nije dorastao funkciji koju obavlja, nije problem DPS već njegov i onih koji su ga izabrali. Građani žele bolji standard, građansku državu i evropsku budućnost. Svojim nepromišljenim potezima, uključujući i ovaj posljednji, udaljavate ih od tih ciljeva. Svi građani Crne Gore znaju, da ovo što vi radite, uključujući i etnički inženjering, nijesu prioriteti ove države i društva. Ne isključujemo da nečiji jesu, ali naši sigurno nijesu”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
11.04.2021-20:54 20:54

Nije samo Krivokapic nego cijela SRPSKA okupatorska Vlada akobogda Narod ce im presudit ABAZOVICU-BECICU -ADZICU- necemo Krivokapicu zlo mislit jer je vjernik a svi ostali moraju odgovarat Crna Gora je svih gradjana a ne samo Srba kako su je oni zamislili i da ce morat odgovarat!! Oslobodicemo mi nasu CG bit ce kao sto je bila prije 30 avgusta i upravljce onaj koji nie nacionalista -fasista ! !