Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Vrhovni sud potvrdio zakonitost smjene Dragice Perović

Dodaju da ih odluka Vrhovnog suda raduje, jer dokazuje da su bili na pravom putu

Vrhovni sud odbio je zahtjev za ispitivanje presude Upravnog suda, koji su podnijeli odbornica Dragica Perović iz Demokratske srpske stranke, i odbornici Demokrata, čime je još jednom potvrđeno ono što je DPS Kotor argumentovano zastupao od samog početka – da je bivša vlast zakonito smijenjena, a aktuelna zakonito izabrana odlukom predstavnika građana u Skupštini opštine Kotor, saopšteno je iz DPS-a.

DPS

“Kao što svaka laž, podmetanje i spletklarenje završi loše, tako je moralo biti i za prošlogodišnje pravno i moralno šenlučenje s Kotorom od strane družine predvođene Dragicom Perović i Vladimirom Jokićem iz sadašnje opozicije. Građani im neće zaboraviti višemjesečnu blokadu Opštine Kotor, neodržavanje sjednica lokalnog parlamenta, jeftine retorike prizemnih podjela i šikaniranja, neće zaboraviti propagandne manipulacije i sve nespretne poteze bivše kvazibuntovničke vlasti”, navode u DPS-u.

Dodaju da ih odluka Vrhovnog suda raduje, jer dokazuje da su bili na pravom putu.

“Ali nas ne raduju skoro dvije izgubljene godine nerada i javašluka, koji se očituje i otkriva radom sadašnje lokalne uprave i javnih preduzeća, koje su prethodnici koristili za mahinacije i zloupotrebe, bez pravnog uporišta. Predstava Dragice Perović i Vladimira Jokića je završena, zavjesa je spuštena. Ovo je i definitivno kraj agonije čiji je akter bivša kotorska vlast”, ističe se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve