Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Pred nama je još jedna izvjesna izborna pobjeda

Na sjednici Opštinskog odbora konstituisan je Savjet opštinskog odbora DPS Kotor, koji će imati značajnu ulogu u budućim partijskim aktivnostima

Pred nama je još jedna izvjesna izborna pobjeda, jer Demokratska partija socijalista ima viziju, cilj, jedinstvo i kvalifikovane ljude da i u ovim teškim vremenima za cijeli svijet vodi državu i grad Kotor sljedećih četiri godine, saopšteno je na sjednici izvršnog i Opštinskog odbora ove partije u Kotoru.

Sjednicom je predsjedavala predsjednica Tatjana Stanovčić, uz prisustvo koordinatora ispred Predsjedništva Branka Čavora razmatrana je realizacija izbornog programa kao i preduzete aktivnosti u susret predstojećim izborima.

Na sjednici Opštinskog odbora konstituisan je Savjet opštinskog odbora DPS Kotor, koji će imati značajnu ulogu u budućim partijskim aktivnostima.

Takođe, Opštinski odbor je upoznat sa dokumentima i procedurama za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

Razmatranjem rada lokalne uprave u prethodnim mjesecima, istaknuta je činjenica da se vidno poboljšavaju uslovi za život u gradu, realizovan je veliki broj projekata za kratko vrijeme, što predstavlja samo uvertiru za još intezivnija ulaganja nakon ubjedljive pobjede na predstojećim izborima u Kotoru.

Opštinski odbor osudio je nasilničko ponašanje pojedinih opozicionih partija, njihovih funkcionera i aktivista širom Crne Gore, i izražava veliku zahvalnost našim sugrađanima što se nisu odazvali i što nisu dozvolili da se scene nasilja i primitivizma dogode i u Kotoru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve