Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Novi saziv Opštinskog odbora za uspješno preuzimanje upravljanja gradom

'Opštinska izborna konferencija DPS Kotor dolazi u pravo vrijeme, kada želimo da formiramo novi saziv odbora koji će sprovoditi politiku i izborni program Demokratske partije socijalista u Kotoru

Osma Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Kotor biće održana u subotu, 15. juna u Kulturnom centru sa početkom u 17 časova. Opštinska izborna konferencija izabraće novi saziv Opštinskog odbora, a delegati će birati 58 članova koje su ranije predložili članovi i simpatizeri stranke na sastancima mjesnih odbora. U novi saziv Opštinskog odbora biće izabrano najmanje 20% mladih do 30 godina i 20% žena – saopšteno je iz OO DPS Kotor.

”Opštinska izborna konferencija DPS Kotor dolazi u pravo vrijeme, kada želimo da formiramo novi saziv odbora koji će sprovoditi politiku i izborni program Demokratske partije socijalista u Kotoru. U momentu kada smo nakon dvogodišnje agonije u lokalnoj upravi i stagnacije izazvane katastrofalnim učinkom vlasti Demokrata i njihovih razjedinjenih koalicionih partnera, spremni da preuzmemo odgovornost za vršenje vlasti u Kotoru, cilj nam je da u novi saziv Opštinskog odbora DPS Kotor izaberemo kandidate koji su sposobni, uspješni i vrijedni ljudi, pripravni da daju snažan doprinos oživljavanju Kotora nakon smjena čelnika lokalne vlasti i odlaska njihovih kadrova”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju spremni su da nadoknade propušteno vrijeme.

”Sada su nam više neko ikada spremni oni koji će požrtvovano i beskompromisno založiti svoja znanja, sposobnosti i vještine kako bi nadoknadili propušteno za vrijeme beskorisne prethodne vlasti, i vratili Kotor na mjesto koje mu pripada, a to je mjesto savremenih gradova, dobrog kvaliteta života za stanovnike, i privlačno za posjetitelje, iza čijeg ugodnog ambijenta stoji efikasna lokalna administracija, koju želimo da formiramo. Opštinski odbor DPS Kotor će u tom poslu imati veoma značajnu ulogu kreatora i usmjerivača politika, planova, projekata i ideja na lokalnom nivou, u čemu će budući članovi Odbora imati priliku da daju svoj doprinos Kotoru”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve