Kako tvrde, vjenčana kuma Jokića, prema izvještaju Kulturnog centra za 2019. godinu, objavljenog u medijima, nabavljala je polovnu tehničku opremu lošeg kvaliteta iz domaće radinosti, koja je plaćana kao da je riječ o novoj opremi vrhunskog kvaliteta.

“Jokićeva kuma je prema spomenutom Izvještaju, čak lažirala navode da oprema odgovara performansama traženim u tenderu? Osim ove afere, Bernard ostaće upamćena i po lošem odnosu sa zaposlenima kao i po nesebičnom trošenju novca građana za plaćanje partijski podobnih umjetnika i izmišljanje angažovanja za iste kako bi se što više novca građana Kotora odlilo ka članovima i simpatizerima Demokrata”, piše u saopštenju OO DPS Kotor.

Oni navode da je Bernard samo jedna u nepotističkom lancu, rođaka, kumova i partijskih funkcionera koje je zaposlila bivša kotorska vlast na čelu sa DF i DCG.

“Vjerujemo da će nadležni organi istražiti poslovanje Bernard i utvrditi razmjere štete koje je kuma bivšeg predsjednika opštine nanijela opštinskom budžetu”, zaključuju u OO DPS Kotor.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve