Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Nadležni organi da ispitaju poslovanje Jokićeve kume

Nova afera bivše direktorice Kulturnog centra “Nikola Đurković“ u Kotoru Marije Bernard, vjenčane kume smijenjenog predsjednika opštine Vladimira Jokića izašla je ovih dana na vidjelo, tvrdi DPS Kotor.

Kako tvrde, vjenčana kuma Jokića, prema izvještaju Kulturnog centra za 2019. godinu, objavljenog u medijima, nabavljala je polovnu tehničku opremu lošeg kvaliteta iz domaće radinosti, koja je plaćana kao da je riječ o novoj opremi vrhunskog kvaliteta.

“Jokićeva kuma je prema spomenutom Izvještaju, čak lažirala navode da oprema odgovara performansama traženim u tenderu? Osim ove afere, Bernard ostaće upamćena i po lošem odnosu sa zaposlenima kao i po nesebičnom trošenju novca građana za plaćanje partijski podobnih umjetnika i izmišljanje angažovanja za iste kako bi se što više novca građana Kotora odlilo ka članovima i simpatizerima Demokrata”, piše u saopštenju OO DPS Kotor.

Oni navode da je Bernard samo jedna u nepotističkom lancu, rođaka, kumova i partijskih funkcionera koje je zaposlila bivša kotorska vlast na čelu sa DF i DCG.

“Vjerujemo da će nadležni organi istražiti poslovanje Bernard i utvrditi razmjere štete koje je kuma bivšeg predsjednika opštine nanijela opštinskom budžetu”, zaključuju u OO DPS Kotor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve