Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Demokrate blagosiljaju korupciju i izdaju kad njima brane fotelje

''Lideri Demokrata su u navodnoj odbrani volje, uskakali kroz prozore opštine, tada i vazda spremni na sve da sačuvaju fotelje, zaključavši zgradu Opštine u Budvi, blokirajući grad. Ljudima bez politike i ideja samo fotelja daje smisao. Zamislite Jokića bez fotelje: kakva inspiracija za karneval''

Demokrate kruže Crnom Gorom u svome karavanu zvanom odbrana izborne volje. Cirkusanti su obišli sve gradove Crne Gore ne bi li izveli građane na ulicu da brane narodnu volju, ali su uspjeli dozvati samo svoje brojne funkcionere čijim je foteljama po dubini zagušena svaka crnogorska institucija, pretvorena u privatnu firmu Demokrata, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

“Kad je odbornik Džaković odlučio da napusti neozbiljnu družinu u Budvi, čovjek je doživio linč kakav država ne pamti. Lideri Demokrata su u navodnoj odbrani volje, uskakali kroz prozore opštine, tada i vazda spremni na sve da sačuvaju fotelje, zaključavši zgradu Opštine u Budvi, blokirajući grad. Ljudima bez politike i ideja samo fotelja daje smisao. Zamislite Jokića bez fotelje: kakva inspiracija za karneval”, piše u saopštenju.

kako su saopštili iz DPS Kotora, navodni braniči narodne volje, a u stvari, ozbiljne političke neznalice koje samo mahinacijama mogu opstajati na vlasti, političku korupciju koju su sami sproveli i kupovinu odbornika DPS-a nazivaju poštenim činom?!

“Jasno je da se ovi ljudi poštenjem nijesu bavili ni kao pojmom. Demokratska Crna Gora je sada jedna neorganizovana i razbijena politička organizacija kojoj je preostalo da kupuje ono što je davno rezervisala u redovima DPS-a, tada dajući kaparu za tri odbornika koji sada utekoše njima, a da zdravo ne rekoše”, dodaje se u saopštenju.

Iz te političke partije ističu da, dok na ulicama Crne Gore sprovode histerična obraćanja o političkom vjerolomstvu koje se događa u vezi sa formiranjem manjinske vlade, u Kotoru političke neznalice, mešetari i neradnici kupuju odbornike DPS-a.

“Mora se priznati da su naši odbjezi kao stvoreni za Demokratsku Crnu Goru. Takvi karakteri su se, očigledno, posredstvom bezbjednosnih službi, i našli u DPS-u, jer DPS je u svojim redovima imao i imaće iskrene, odane i poštene ljude, koji danas slave što su se oslobodili foteljoljubaca i podanika novcu, kao jedinom svome bogu”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz DPS-a, o, u zanosu skupštinskog nastupa, izrečenoj ljubavi prema svome gradu Kotoru, naš bivši član IO, koji je to postao prije nekoliko mjeseci, kad mu je DPS valjao kao sunčana strana istorije, gospodin Dejan Ognjanović prikazao je sliku i priliku svoga licemjerja.

“Bježite, ljudi, od takvih prevjera. Juče nas, danas će vas. A sjutra i Kotor i Crnu Goru! Možda će tako zamijeniti svoju familiju, ne bude li mu valjala. Uskoro će sve izaći na čistac, a vaš prljavi postupak već je zagadio naš Kotor”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve