Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Aprcović će izabrati pravi tim

DPS očekuje od predsjednice Skupštine Dragice Perović da uvaži realnost i zahtjev većine u  kotorskom parlamentu i saglasno pozitivnim propisima zakaže sjednicu SO Kotor na kojoj će se izabrati predsjednik opštine Kotor, poručuju iz ove partije

Na sinoć održanim sjednicama Izvšnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor, kojima je ispred Predsjedništva prisustvovao Branko Čavor, Željko Aprcović jednoglasno je predložen za kandidata za predsjednika opštine Kotor.

“Ovim činom DPS je potvrdio da je snažna partija, spremna da  preuzme odgovornost za razvoj i prosperitet Kotora i za rješavanje nagomilanih problema koji su posljedica neodgovornog vođenja grada od prethodne vlasti.

Željko Aprcović je predsjednik Opštinskog odbora DPS, dugogodišnji odbornik u kotorskom parlamentu, poslanik u državnom parlamentu, predsjednik odbora za političkisistem, uvaženi pravnik i advokat, koji posjeduje višegodišnje iskustvo u radu lokalne samouprave. Sigurni smo da će Željko Aprcović, kao predsjednik opštine Kotor,  izabrati pravi tim koji će uz podršku građana uspješno voditi grad u ovim teškim vremenima”, saopštili su iz kotorskog DPS-a.

DPS očekuje od predsjednice Skupštine Dragice Perović da uvaži realnost i zahtjev većine u  kotorskom parlamentu i saglasno pozitivnim propisima zakaže sjednicu SO Kotor na kojoj će se izabrati predsjednik opštine Kotor, poručuju iz ove partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve