Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kolašin: Vojska na Sinjajevini smeta onima koji nijesu za nezavisnu državu

Vojska Crne Gore na Sinjavini smeta jedino onima koji ne mogu ni 13 godina kasnije izgovoriti – „nezavisna Crna Gora“ i „Vojska Crne Gore“, smatraju u OO DPS iz Kolašina

Vojska Crne Gore na Sinjavini smeta jedino onima koji ne mogu ni 13 godina kasnije izgovoriti – „nezavisna Crna Gora“ i „Vojska Crne Gore“, smatraju u OO DPS iz Kolašina.

Saopštenje OO prenosimo u cjelosti:

Koliko građani Kolašina vjeruju u ono što radi i piše SNP, najbolje su pokazali poslednji lokalni izbori, na kojima SNP prvi put u svojoj istoriji nije imao političke snage i argumenata da samostalno učestvuje u trci za povjerenje građana. Sakrili su se iza koalicionog štita. Po navici ne rade ništa, ali iz dokolice pišu.

Iz te svoje dokolice su „izvukli“ Sinjavinu, kako bi obnovili svoju nekadašnju retoriku. Sada se, po misliocima SNP-a, na Sinjavini dešava ekološki atentat.

A ko su atentatori?

Atentatori su stočari na Sinjavini koji su ovoga avgusta do svojih katuna došli modernizovanim putem i za luksuzne automobile.

Atentatori su svi oni koji su priznali da od Vojske Crne Gore imaju koristi u svojim radnim i životnim aktivnostima.

Atentatori su i među turističkim kolonama, koji su novim i uređenim putevima obilazili planinu koja se tek turistički otkriva.

Atentatori su svi i sve brojniji koji su napravili otklon od primitivnih poruka kako će se životima braniti planina koja nas je hranila. Sinjavina će nastaviti da nas i hrani i ekonomski brani, jer će je razvijati zajednički projekti vrijednih domaćina uz podršku lokalnih uprava i  Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Neće se razvijati, ni braniti populizom i političkim zloupotrebama i odštampanim majicama.

U zabludi su manipulanti iz sve malobrojnijeg SNP-a. Vojska Crne Gore će koristiti planinu Sinjavinu u mjeri koja neće ugroziti ni poljoprivredne, ni turističke, ni ekološke potencijale planine. To su potvrdile i stručne analize. Svi dobronamjerni mještani i građani će se moći u to uvjeriti. Vojska Crne Gore će opštim razvojem infrastrukture na ovom području učiniti da Sinjavina bude bliža i stočarima i zaljubljenicima prirode.

Kada je u pitanju ova planina, glas građana se odavno i glasno čuo – Sinjavina je adresa koja će sačuvati stočarsku i poljoprivrednu proizvodnju, turistima pokazati svoje prirodne potencijale i biti podrška brojnim razvojnim projektima ovoga područja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve