Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kolašin: Štetnom politikanstvu građani nijesu pružili ruku

Iz kolašinskog DPS-a naglašavaju da crkvene svetinje niko ni napada, niti ugrožava, te dodaju da su političke manipulacije pročitane bez obzira na orkestriranu kampanju koja se vodi „nemiješanjem“ u unutrašnje stvari Crne Gore

Politički zadatak koji je dao poslanički vojvoda Andrija Mandić da se, navodnom brigom o crkvi i vjerskim svetinjama, zapravo pokušava srušiti aktuelna vlast i destabilizovati Crna Gora, zbrda-zdola je organizovan i u Kolašinu u kojem do subote veče nije bilo ni molebana, ni litija, niti šetnji, naveli su iz OO DPS Kolašin.

Foto: DPS

“Crkvenu opštinu Kolašin su postavili kao neuspjelu masku da se navodnom brigom za svetinje prikriju pokušaji političke destabilizacije Crne Gore, a bio je prisutan neveliki broj aktivista DF-a i Demokrata. Nakon što nijesu uspjeli da privuku građane Kolašina, aktivisti DF-a su imali jedino poraženo zadovoljstvo da ih je bilo više od aktivista Demokrata. Ogoljenom i štetnom politikanstvu građani Kolašina nijesu pružili ruku, niti dali podršku”, poručili su iz ove stranke.

Iz kolašinskog DPS-a naglašavaju da crkvene svetinje niko ni napada, niti ugrožava, te dodaju da su političke manipulacije pročitane bez obzira na orkestriranu kampanju koja se vodi „nemiješanjem“ u unutrašnje stvari Crne Gore.

“Organizatori političke povorke, zarobljeni svojim sebičnim političkim i anticrnogorskim interesima i ne razmišljaju koliko turističkom Kolašinu u ovom trenutku donose štete ovakve demonstracije netoleranicije i isključivosti. Važno je da se ispuni zadatak i naredba poslaničkog vojvode Andrije Mandića koji ponovo iz nekih svojih restorana sa poznatim jelovnikom još od demonstracija, gleda kako da zapali Crnu Gori i formira tehničku Vladu. I ovog puta, neuspješno”, zaključuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve