Članovi Opštinskog odbora DPS Kolašin su na sjednici iskazali jednoglasnu podršku rukovodstvu partije.

Juče je održana sjednica OO DPS Kolašin , kojoj su prisustvovali koordinatori zaduženi za praćenje rada Opstinske organizacije Aleksandra Vuković i Bojan Đakonović, a na kojoj su analizirani rezultati ostvareni na parlamentarnim izborina kao i aktuelna politička situacija.

Konstatovano je da su izbori protekli u demokratskoj atmosferi u kojoj je svaki građanin sa pravom glasa mogao slobodno da izrazi svoju volju.

“Takođe, izrazeno je zadovoljstvo kvalitetom sprovedenih predizbornih aktivnosti u svim Mjesnim odborima, kao i rezultatom koji je naša partija ostvarila u Kolašinu, čime smo jos jednom dokazali da imamo stabilno biračko tijelo i da kao pojedinačno najjači politički subjekt uzivamo najveće povjerenje građana Kolašina. A sve to nam daje za pravo da nastavimo sa putem realizacije projekata zacrtanim u našem Izbornom programu, koji će garantovati sveopšti razvoj nase opštine”, ističu u kolašinskom DPS-u.

OO je ostro osudio neprikladnu proslavu izbornog rezultata pristalica opozicionih lista i stvaranja atmosfere netrpeljivosti i straha, koja je doprinijela da pripadnici islamske vjeroispovijesti strahuju za svoje i živote svojih porodica.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve