Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kolašin podržao rukovodstvo partije

Konstatovano je da su izbori protekli u demokratskoj atmosferi u kojoj je svaki građanin sa pravom glasa mogao slobodno da izrazi svoju volju

Članovi Opštinskog odbora DPS Kolašin su na sjednici iskazali jednoglasnu podršku rukovodstvu partije.

Juče je održana sjednica OO DPS Kolašin , kojoj su prisustvovali koordinatori zaduženi za praćenje rada Opstinske organizacije Aleksandra Vuković i Bojan Đakonović, a na kojoj su analizirani rezultati ostvareni na parlamentarnim izborina kao i aktuelna politička situacija.

Konstatovano je da su izbori protekli u demokratskoj atmosferi u kojoj je svaki građanin sa pravom glasa mogao slobodno da izrazi svoju volju.

“Takođe, izrazeno je zadovoljstvo kvalitetom sprovedenih predizbornih aktivnosti u svim Mjesnim odborima, kao i rezultatom koji je naša partija ostvarila u Kolašinu, čime smo jos jednom dokazali da imamo stabilno biračko tijelo i da kao pojedinačno najjači politički subjekt uzivamo najveće povjerenje građana Kolašina. A sve to nam daje za pravo da nastavimo sa putem realizacije projekata zacrtanim u našem Izbornom programu, koji će garantovati sveopšti razvoj nase opštine”, ističu u kolašinskom DPS-u.

OO je ostro osudio neprikladnu proslavu izbornog rezultata pristalica opozicionih lista i stvaranja atmosfere netrpeljivosti i straha, koja je doprinijela da pripadnici islamske vjeroispovijesti strahuju za svoje i živote svojih porodica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve