Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kolašin: Opštinska izborna konferencija 22. juna

“Juče su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Kolašin na kojima su, u skladu sa usvojenom dinamikom realizacije aktivnosti opštinskih organa partije, jednoglasno usvojene odluke vezane za sprovođenje izbornog procesa na opštinskom partijskom nivou”, navodi se u saopštenju DPS-a

Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Kolašin je zakazana za 22. jun 2019. godine, saopšteno je iz DPS-a.

“Juče su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Kolašin na kojima su, u skladu sa usvojenom dinamikom realizacije aktivnosti opštinskih organa partije, jednoglasno usvojene odluke vezane za sprovođenje izbornog procesa na opštinskom partijskom nivou”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Ističe se da je naglašena potreba osvježenja kadrovskog kapaciteta partije mladim, obrazovanim, uglednim ljudima koji cijene vrijednosti koje baštini ova partija i na zadovoljavajućem nivou mogu da odgovore savremenim načinima političkog djelovanja.

“Takođe, istaknuta je neophodnost visokog stepena ozbiljnosti svih subjekata prilikom realizacije cjelokupnih predstojećih aktivnosti, a sve u cilju formiranja kvalitetnih partijskih organa koji će u budućem četvorogodišnjem periodu garantovati efikasan rad naše partije”, zaključuje se u saopštenju.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve