Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kolašin: Đukanović jednoglasno predložen za predsjednika partije

Predsjednik Đukanović je, sa svojim najbližim saradnicima, predvodio procese identitetske, ekonomske, evropske i ukupne emancipacije našeg društva, pa je Opštinski odbor DPS Kolašin, jednoglasno predložio da naša partija, a time i Crna Gora, nastavi putem napretka

Mjesni odbori Opštinskog odbora DPS Kolašin, na sjednicama održanim tokom septembra, jednoglasno su  za predsjednika DPS Crne Gore, predložili dosadašnjeg predsjednika, Mila Đukanovića, a za zamjenika predsjednika, Duška Markovića.

Nedvosmisleno je data podrška aktuelnom vođstvu partije, zahvaljujući kome se Demokratska partija socijalista, dugi niz godina prepoznaje u crnogorskom društvu kao apsolutni lider na političkoj sceni. Predsjednik Đukanović je, sa svojim najbližim saradnicima, predvodio procese identitetske, ekonomske, evropske i ukupne emancipacije našeg društva, pa je Opštinski odbor DPS Kolašin, jednoglasno predložio da naša partija, a time i Crna Gora, nastavi putem napretka.

U susret VIII Kongresu sve sprovedene aktivnosti, još jednom su pokazale snagu i spremnost naše infrastrukture da odgovori svim zahtjevima savremenog političkom djelovanja. Ipak, osjećamo obavezu i odgovornost da u narednom periodu dodatno intenziviramo političko djelovanje našeg Opštinskog odbora u Kolašinu i time damo doprinos još boljem kvalitetu življenja u Kolašinu i još ubjedljivijim pobjedama naše partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve