Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Kada će ministarka Bratić biti smijenjena

Prema njihovim riječima nema više onih koje ovolika nestručnost, ostrašćenost i klasično neznanje iznenađuju, jer sve je odavno jasno

Smjenjivanja prosvjetnih radnika koji su ranije preminuli, razrješavanja većeg broja ljudi sa jedne iste pozicije, imenovanja nedostojnih ekstremista na rukovodeće pozicije u školama – nije to ništa neočekivano od “ekspertske” Vlade i njene ministarke Vesne Bratić koja vodi četiri resora, saopštili su iz Komisije za prosvjetu, kulturu i medije Glavnog odbora DPS-a, te naglasili da ih jedno interesuje kada će ministarka Bratić biti smijenjena.

Prema njihovim riječima nema više onih koje ovolika nestručnost, ostrašćenost i klasično neznanje iznenađuju, jer sve je odavno jasno.

“Djelovanje Ministarstva ‘četiri u jedan’, na čelu sa ženom-četnik ministrom, nešto je zbog čega i prosvjetni radnici i ostatak javnosti danas osjećaju veliko ogorčenje, a roditelji strah da će umjesto u obrazovne ustanove djecu slati u ćelije za indoktrinaciju mladih naraštaja”, poručuju iz Komisije.

Dodaju da ne vjeruju da Bratićeva ili njeni najbliži saradnici osjećaju stid.

“Da je drugačije, da imaju i mrvu odgovornosti, sami bi podnijeli ostavke. Ne zanimaju nas više opravdanja i arogantni napadi Bratićeve i njenih saradnika koji uvijek nađu drugog krivca za svoje greške”, ističu iz Komisije.

Napominju da ih ne zanima ni šta premijer Zdravko Krivokapić ima o ovome da kaže.

“Nas, kao i čitavu javnost, danas jedino interesuje kada će ministarka Bratić biti smijenjena. Jasno nam je i zašto ćute članice aktuelne vlasti – ali i oni će brzo morati da se izjasne. Kakva Vlada, takvi i eksperti. Bila, ne ponovila se”, zaključili su iz Komisije za prosvjetu, kulturu i medije Glavnog odbora DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Komisija za prosvjetu, kulturu i medije DPS-a: Kada će ministarka Bratić biti smijenjena – CG Vijesti
22.07.2021-19:50 19:50

[…] Aktuelno […]