Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Izborni trijumf DPS-a u Mojkovcu, označiće početak kraja URE

''Izbori u Mojkovcu, bez ikakve sumnje, biće još jedan trijumf DPS-a, a početak kraja pokreta za izdaju Crne Gore, pod nazivom URA''

Juče se saopštenjem oglasio mojkovački politički licemjer Ivan Ašanin. Ničim izazvan, obrušio se na DPS i na naše ugledne članove. Misli da će otužnim izjavama, zasnovanim na lažima, spasiti partiju, kojoj pripada, od sigurne propasti na predstojećim izborima u Mojkovcu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

“Sticajem okolnosti, odnosno igrom brojeva, njegova partija je ušla prošli put u lokalni parlament. Po rezultatima sa parlamentarnih izbora to je mnogo daleko od ulaska u lokalni parlament. Sada, na lokalnim izborima, ubijeđeni smo da će imati znatno slabiji rezultat i od parlamentarnih izbora”, navodi se u saopštenju.

Ističu da se politika ne može zasnivati na optuživanju drugih. Da bi se opstalo na političkoj sceni, kako navode iz DPS-a, potrebno je mnogo više.

“Potrebni su, prije svega ljudi, a onda i veliki rad. DPS je partija koja se, bez dileme, može podičiti time da ima najbolje ljude. I u Mojkovcu i u svim drugim gradovima. Ovo je logično, jer smo već dosta godina najjača partija u Crnoj Gori, koja okuplja najbolje kadrove. Jedan od njih jeste Veselin Veljović, koji je bio i ostao jedan od najuglednijih Crnogoraca ovoga vremena. Zalud opanjkavanja Ašanina i njemu sličnih, Veljović ostaje ponos Mojkovca. Isto kao što su neki zastiđe Mojkovca”, ističu iz mojkovačkog DPS-a.

Sa druge strane, prema njihovim riječima, Ašanin i njegovi malobrojni, ali zato ili baš zato vrlo glasni istomišljenici, “nikako ne žele da vide rad i sredstva koja su uložena u Mojkovac u prethodnim godinama, a naročito u zadnje četiri”.

“Mojkovac je grad koji se preporodio u svim segmentima. Mojkovac po uređenosti komunalne infrastrukture predstavlja svijetli primjer u ovom dijelu naše države. Mojkovac je grad u čiji razvoj su uložena i ulažu se ogromna sredstva, od kojih će građani vrlo brzo početi da osjećaju benefite. Sve je to rezultat dugoročne i promišljene politike DPS-a, koja se ne bazira na praznim pričama i napadima političkih protivnika, već na principima razvoja modernih evropskih gradova” poručuju u saopštenju.

Iz DPS-a kaž da “zna Ašanin da građani Mojkovca to prepoznaju”.

“Zato je nervozan i u toj nervozi se služi kojekakvim podmetačinama. Ali, kao što rekosmo, neće mu to proći. Ni njemu, ni skupini koju predstavlja, skupini izdajnika koji su okupljeni u pokretu URA. Takvi ljudi i takva politika, nemaju budućnost. Oni nestaju sa političke scene Crne Gore u šta se ovih dana mogla uvjeriti cijela crnogorska javnost. Izbori u Mojkovcu, bez ikakve sumnje, biće još jedan trijumf DPS-a, a početak kraja pokreta za izdaju Crne Gore, pod nazivom URA”, zaključuje se u saopštenju mojkovačkog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve