Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Izbori u Šavniku pretvoreni u lakrdiju, svi naši apeli policiji i tužilaštu bili uzaludni

Poručuju da će izborna lista ''Prava stvar, Nastavljamo domaćinski za Šavnik'' , kad se obezbijede uslovi za to, ''ostvariti ubjedljivu pobjedu u Šavniku''

Svi napori naše partije, brojni pozivi koje smo uputili policiji i tužilaštvu, očigledno su bili uzaludni pa se tako ni danas nijesu okončali lokalni izbori u Šavniku, saopštio je Opštinski odbor DPS Šavnik.

“Još jednom su članovi biračkih odbora iz redova DF-a, spriječili održavanje izbora te su biračima sa pravom glasa onemogućili da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo. Ponovnim vršenjem djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore destruktivci i primitivci nastavili svoj cirkus”, ističu u saopštenju.

Nažalost, dodaju iz DPS-a, izborni proces u toj opštini “pretvoren je u lakrdiju, a samim tim i u potpunosti obesmišljen”.

“Međutim, pored svega toga on je pokazao i sve manjkavosti crnogorskog državnog sistema, kao i činjenicu da institucije naše zemlje ne funkcionišu jer njihovi predstavnici ni ovoga puta nijesu preduzeli ovlašćenja iz svojih nadležnosti u cilju zaštite i poštovanja zakona i Ustava naše države. Žao nam je što je voljom pojedinaca crnogorskoj javnosti iz Šavnika ponovo poslata ružna slika kakva ne dolikuje niti našim sugrađanima, niti našem kraju”, naveli su u saopštenju.

Poručuju da će izborna lista “Prava stvar, Nastavljamo domaćinski za Šavnik” , kad se obezbijede uslovi za to, “ostvariti ubjedljivu pobjedu u Šavniku”.

“Na kraju obavještavamo javnost da će izborna lista “Prava stvar, Nastavljamo domaćinski za Šavnik” , kad se obezbijede uslovi za to, ostvariti ubjedljivu pobjedu u Šavniku, te da će na taj način evropska, emancipatorska i civilizovana Crna Gora pobijediti destrukciju, primitivizam i siledžije demokratije”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Petar
13.11.2022-20:06 20:06

Nista ne treba da se cudimo kad znamo ko je MINISTAR POLICIJE a da urade ovako nesto CRNOGORCI ili druga Manjina bili bi pohapseni svi -!!