Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Ispitati kako to da trećina ministara u Vladi ima rezervnu državu

Imajući u vidu sve dosadašnje postupke Vlade, oni i ne čude s obzirom da trećina ako ne i više ministara ima neku drugu domovinu, u Crnoj Gori su očigledno u prolazu i misiji destrukcije svega što čini temelje moderne i građanske države

Trećina aktuelnih ministara, ima rezervnu domovinu pored Crne Gore, i svoje biračko pravo može da ostvaruje u njoj. Možda je predsjedniku Vlade biračko pravo irelevantno jer se tiče njemu manje važnog “zemaljskog svijeta”, ali bi makar ministar unutrašnjih poslova trebalo da počne da radi svoj posao, umjesto što se trudi da umanji procenat alkoholisanosti svog kolege iz Vlade, i relativizuje niz ozbiljnih krivičnih djela koja su u pomenutom slučaju napravljena, navode u Demokratskoj partiji socijalista.

“U svakoj ozbiljnoj državi, podaci o dvostrukom biračkom pravu za visoke funkcionere predstavljali bi ozbiljan prekršaj. Ali ne i kod nas. Jer, zahvaljujući aktuelnoj Vladi, Crna Gora je za manje od pola godine počela da nazaduje i da liči na sve osim na ozbiljan i uređen sistem. Ipak, ukoliko članovi Vlade misle kako će, pribjegavajući standardnoj praksi ćutnje, učiniti da ovo pitanje bude zaboravljeno – to se neće dogoditi. Nastavićemo da insistiramo na sankcionisanju ove, kao i brojnih drugih nezakonitosti iza kojih stoje članovi izvršne vlasti. Imajući u vidu sve dosadašnje postupke Vlade, oni i ne čude s obzirom da trećina ako ne i više ministara ima neku drugu domovinu, u Crnoj Gori su očigledno u prolazu i misiji destrukcije svega što čini temelje moderne i građanske države”, ističe DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
4 C
07.05.2021-13:52 13:52

Red bi bio da vi prvo sebe preispitate, jer ste vi dali državljanstvo Bratić i njoj sličnima a mnogim pravim patriotama niste ili ste im to maksimalno otežavali. Vi ste dali funkcije Zdravku Krivokapicu, Jeleni BB , Spajicu stipendiju za Japan, popove iz Srbije, Bosne, Kosova, ste. pustili da neometano rade i borave i rovare, prepisali ste im crkve i manastire u posjed, dopustili da postave limeni objekat na Rumiji i prekinu visevjekovnu tradiciju, da ruše, grade i prepravljaju bez dozvole, dali ste im državljanstva, posao, stanove, funkcije i sad se kao cudite ?! Dok ste se borili za lične… Pročitaj više »