Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Inicijativa za saslušanje ministarke Injac zbog upotrebe vojnog helikoptera na Cetinju

Cilj kontrolnog saslušanja je da se na bazi prikupljenih činjenica i podataka sagleda odgovornost svih aktera pomenutog događaja

Poslanici Demokratske partije socijalista, Mevludin NuhodžićPredrag Bošković i Branko Čavor uputili su Skupštini Crne Gore Inicijativu za kontrolno saslušanje ministarke odbrane Olivere Injac, na temu: „Prikupljanje informacija o upotrebi vojnih helikoptera na Cetinju, povodom ustoličenja mitropolita Joanikija, 5. septembra 2021. godine“.

U obrazloženju inicijative piše da je prilikom navedenog događaja došlo do upotrebe odnosno zloupotrebe, dva vojna helikoptera, sa pripadajućim posadama pilota. U inicijativi stoji da je na taj način zloupotrijebljen državni resurs, narušen lanac komandovanja u Vojsci Crne Gore i dovedena u pitanje bezbjednost letilice i posade.

Cilj kontrolnog saslušanja je da se na bazi prikupljenih činjenica i podataka sagleda odgovornost svih aktera pomenutog događaja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dara
14.09.2021-16:20 16:20

U kojem je srodstvu apostolka sa popom Injac koji stoluje u srbiju? Odgovarat ce popadijo budi sigurna,pa se krsti i rukama i nogama, pravda je spora ali dostizna!