Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS HN: Za proteklih 14 godina postignuto mnogo, to ne vidi samo onaj ko neće

Za proteklih 14 godina postignuto je mnogo

Opštinski odbor DPS Herceg Novi častitao je građanima Novog Dan nezavisnosti.

“Na referendumu održanom 21. maja 2006. građani Crne Gore odlučili su da naša država obnovi svoju nezavisnost. Ova mudra i hrabra odluka vratila je Crnu Goru na mapu država svijeta odakle je prije više od stotinu godina nepravedno sklonjena. S ponosom se sjećamo naše slavne istorije, s dostojanstvom proslavljamo današnji dan, i sa čvrstom odlučnošću gledamo na budućnost.

Za proteklih 14 godina postignuto je mnogo. To ne vidi samo onaj ko neće. I da nije bilo besmislenih podjela, postigli bi i više. Zato pozivamo sve da zajednički damo doprinos razvoju našeg Herceg Novog i naše Crne Gore. Mi nemamo drugu domovinu”, navode u saopštenju.

Kako kažu, varaju se oni koji misle da će nam bilo ko drugi ponuditi išta bolje do onoga za što se sami izborimo svojim radom, trudom i ljubavlju prema zemlji koju gradimo.

“Zato, proslavimo Dan nezavisnosti dostojno njegovom značaju, ali u skladu sa okolnostima izazvanim situacijom koju je proizvela pandemija koronavirusa. Ljubav i poštovanje prema državi izrazimo čuvajući svaki život, poštujući propise Vlade Crne Gore i struke, svjesni da smo znanjem i disciplinom uspješno odgovorili izazovu koji je pandemija postavila pred cijelim svijetom.

Svim građanima Herceg Novog čestitamo Dan nezavisnosti! Neka bude svima sa srećom! Neka sve građane Herceg Novog prate dobro zdravlje, sreća i uspjeh! I neka je vječna Crna Gora”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve