Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS HN: Pošta Crne Gore zloupotrijebljena u funkcionerskoj kampanji Demokrata u Herceg Novom

Građani Novog su prozreli da ova partija ne baštini demokratske vrijednosti i da nema moralnog kapaciteta, dok su se predstavnici sa evropskih adresa na brojnim primjerima uvjerili da je evropeizacija, usvajanje i poštovanje međunarodnih preporuka od strane Demokrata ostala mrtvo slovo na papiru, poručuju iz DPS-a

Krajnje bahato i drsko se izvršni direktor Pošte Crne Gore i predsjednik Opšinskog odbora Demokrata Bar Dragan Tufegdžić priključio funkcionerskoj kampanji u susret lokalnim izborima u Herceg Novom, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

On je, ističu, tako nastavio praksu svojih stranačkih i koalicionih kolega, i zloupotrijebio državne resurse i položaj na koji je uhljebljen po partijskoj knjižici.

“Funkcioneri Demokrata sa pozicije vlasti u kontinuitetu nastavljaju krštiti preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerskih posjeta i kampanja. Da ironija bude veća, posljednjim činom su se pohvalili, i za promociju u kampanji iskoristili čak i zvaničan sajt Pošte Crne Gore”, poručuju iz novskog DPS-a.

Prema njihovim riječima, pretenciozna su očekivanja funkcionera Demokrata ako smatraju da će ovakvim potezima pomoći svojoj partiji i obezbijediti koji jeftini populistički glas više.

“Građani Novog su prozreli da ova partija ne baštini demokratske vrijednosti i da nema moralnog kapaciteta, dok su se predstavnici sa evropskih adresa na brojnim primjerima uvjerili da je evropeizacija, usvajanje i poštovanje međunarodnih preporuka od strane Demokrata ostala mrtvo slovo na papiru za koja su se samo deklarativno zalagali kao opozicionari”, zaključuje se u saopštenju novskog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve