Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS HN: Novac od zakupa na Rosama ili Kumboru nije u Božjim rukama nego u nečijim džepovima

Iz OO najjače crnogorske partije poručuju kako Zakon o slobodi vjeroispovjesti predstavlja civilizacijski iskorak Crne Gore koji svim građanima i svim vjerskim zajednicama daje ista prava

Koliko obmana i laži su preživjeli građani Herceg Novog, dobro je da su živi. Nakon izjava da ako Crna Gora postane nezavisna građani neće moći da putuju, da se liječe ili da školuju djecu u Srbiji, partije koje vrše lokalnu vlast sada serviraju novu obmanu: da neko želi da im otme svetinje. Podsvijest je čudo!, poručuju iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Herceg Novom.

DPS

Iz OO najjače crnogorske partije poručuju kako Zakon o slobodi vjeroispovjesti predstavlja civilizacijski iskorak Crne Gore koji svim građanima i svim vjerskim zajednicama daje ista prava.

“A onima koji bi htjeli da budu iznad prava i zakona teško pada jednostavna činjenica – Crna Gora je samostalna i slobodna država. Zato Opštinski odbor DPS Herceg Novi daje jednoglasnu podršku usvjenom zakonu, njegovoj hitnoj i punoj primjeni. Nikada mržnja prema Crnoj Gori, njenoj kulturi, tradiciji i istoriji nikome nije donijela dobro. Neće ni učesnicima večernjeg džoginga koji znaju da novac od zakupa na Rosama ili Kumboru, nije u Božjim rukama nego u nečijim džepovima. Plaćaju li se molerski radovi po Crnoj Gori tim novcem ili Božjom voljom? Postavlja li se bina u Herceg Novom novcem građana ili Božjom rukom?”, pitaju u lokalnom DPS-u.

Poručuju i da su lokalni političari velikih nadanja i malih rezultata još jednom obmanuli građane, iznevjerili njihova očekivanja i potrošili veliki novac.

“Sve je jasnije da nacionalistička histerija ne može sakriti prostu činjenicu da naš grad zaostaje za svim susjednim opštinama, i da na patetičnim performansima koalicija koja vodi Herceg Novi kupuje vrijeme za pravdanje svojih grjehova, nesloge i promašaja u upravljanju gradom. Dobro je da vaša politička sudbina nije u Božjim, već u građanskim rukama”, poručuju iz OO DPS HN.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve