Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

DPS: Hitno procesuirati prijetnje upućene crnogorskoj dijaspori od strane ekstremista

Kako su dodali, nacionalisti i šovinisti koji ovih dana uveliko čine sve kako bi podržali njihovog kandidata Jakova Milatovića moraju da znaju da ne smiju ni pomisliti da izazivaju bilo kakve incidente prije, tokom i nakon izbornog dana

Demokratska partija socijalista apeluje na direktora Uprave policije, ministra unutrašnjih poslova i pravosuđe da hitno procesuiraju prijetnje upućene crnogorskoj dijaspori putem društvenih mreža.

“To naročito važi za prijetnju na koju su ukazali naši iseljenici, a iza koje stoji član radikalne desničarske organizacije “Tvrdoš”, ističe DPS.

Kako su dodali, nacionalisti i šovinisti koji ovih dana uveliko čine sve kako bi podržali njihovog kandidata Jakova Milatovića moraju da znaju da ne smiju ni pomisliti da izazivaju bilo kakve incidente prije, tokom i nakon izbornog dana.

“Odgovorne institucije moraju da znaju da su dužne da obezbijede ustavna prava svih državljana Crne Gore, a svaki dalji pokušaj da naša dijaspora bude zastrašena vidjećemo i kao njihovu odgovornost. Najzad, posljednjim prijetnjama koje dolaze direktno od onih koji ga bezrezervno podržavaju, naša dijaspora sada jasno može da vidi u kojoj mjeri Milatović i njegovi saborci uopšte uvažavaju i njih i njihova prava”, zaključuje u saopštenju Demokratska partija socijalista Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve