Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Herceg Novi: Uhljebljeni Demokrata vodi funkcionersku kampanju

''U susret izborima u našem gradu, ovo je još jedan jeftin marketinški potez i potcjenjivanje inteligencije naših sugrađana''

Portparol Demokrata Nikola Rovčanin, po dubini uhljebljen na mjesto direktora Elektroprivrede Crne Gore, tu poziciju zloupotrebljava u svrhu promocije svoje partije na lokalnim izborima u Herceg Novom.

“On, koji do do-laska u ovo najveće preduzeće u Crnoj Gori nije imao nikakvog dodira sa energetskim sektorom, sada radi klasičnu funkcionersku kampanju, u radno vrijeme se šeta po Herceg Novom i daje neka prediz-borna, isforsirana obećanja. U susret izborima u našem gradu, ovo je još jedan jeftin marketinški potez i potcjenjivanje inteligencije naših sugrađana”, kazali su iz DPS Herceg Novi.

Prema njihovim riječima, Demokrate očigledno ni najmanje ne mare za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerskih posjeta, i generalno funkcionerske kampanje, iako su kao opozicija samo deklarativno bili žestoki kritičari učešća javnih funkcionera u predizbornom procesu.

“Sva njihova predizborna obećanja a posebno iz faze kada su bili opozicija i sebe predstavljali velikim borcima protiv funkcioner-skih kampanja, svakim danom se pokazuju kao lažna”, zaključili su iz DPS Herceg Novi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
20.04.2021-13:34 13:34

Kriviste sami za Herceg Novi naselste ratiicke izbjeglice bez ikakve kontrole sta su radili u svojoj matici i mesto da ih vratite u svoj zavicaj podijelili ste im Drzavljanstva i normalno da svoje vise voli od tudjega zato DRZAVLJANSTVO ne smije se nikom vise dat da budemo manjina u svojoj matici to je gore od GENOCIDA!!!