Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Herceg Novi: Partijski uhljebi u Herceg Novom ili dođoh, namirih se i odoh

Nedavna ostavka direktora „Čistoće“ Vladimira Arsića, pokazuje da su partijski kadrovi iz drugih opština koje je predsjednik Opštine, Stevan Katić uhljebio u Herceg Novom, potpuno neposvećeni tom gradu i da ih ni građani, a ni javna preduzeća uopšte ne interesuju, saopšteno je iz OO DPS Herceg Novi

Nedavna ostavka direktora „Čistoće“ Vladimira Arsića, pokazuje da su partijski kadrovi iz drugih opština koje je predsjednik Opštine, Stevan Katić uhljebio u Herceg Novom, potpuno neposvećeni tom gradu i da ih ni građani, a ni javna preduzeća uopšte ne interesuju, saopšteno je iz OO DPS Herceg Novi.

DPS

“Primjer Arsića, koji je napustio direktorsku funkciju u “Čistoća” DOO, samo nešto više od godinu dana od dana kada je na nju došao, pokazuje da partijski uhljebi Demokarata, hercegnovska javna preduzeća koriste kao rezervne položaje na kojima čekaju bolje funkcije u svojim gradovima”, dodaju u saopštenju.

Tako se ovaj funkcioner, dodaju, sa privremenog rada u Herceg Novom vraća u svoj Tivat gdje je bio i ostao predsjednik OO Demokrata.

“Više je nego jasno da je na funkciju u Herceg Novom postavljen i uhljebljen samo jer je stranački kolega Stevana Katića. Ni jedna druga kvalifikacija, od stručne do potrebnog iskustva, nije ga preporučila za mjesto direktora “Čistoće”.  Sve ovo je pokazatelj odnosa i načina kako predsjednik Opštine Stevan Katić bira svoje saradnike i istovremeno zloupotrebljava svoju funkciju, tako da hercegnovska lokalna samouprava liči na servis za zapošljavanje partijskih funkcionera i predstavlja izvor prihoda, do prve bolje prilike za perspektivnijim radnim aranžamanom”, dodaju u saopštenju.

Za to vrijeme, smatraju u DPS-u, građani Herceg Novog su taoci nestručnosti i nepotizma koji se zapatio po javnim preduzećima te opštine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve