Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Herceg Novi: Odlazak Nađe Karadžić poželjan scenario

Osam mjeseci nerada, dodaju, zadržavanje funkcije i prije svega motivi koji su je naveli na ovakvu odluku, dovoljno govore o njenom, ne samo političkom, integritetu

Obraćanje javnosti Nađe Karadžić, koja je napustila OO DPS Herceg Novi, za tu partiju nije iznenađenje. Karadžić po pokazala i da joj je privatni interes, bez obzira na dosta dug funkcionerski staž, na prvom mjestu, saopšteno je iz OO DPS Herceg Novi.

“Davno je rečeno: “Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka životinja pokaže trag”. Zato pozdravljamo potez gospodje Karadžić, jer je konačno i široj javnosti pokazala kako se bavila politikom. Za DPS je ovo poželjan scenario. Javno priznanje svakako je bolje od prikrivenih rabota, ucjena odborničkim mandatom i dugog odsustva pravdanog doznakama, o čemu znamo sve i mi u DPS-u, ali i vladajuće partije u Herceg Novom”, navode u saopštenju.

Osam mjeseci nerada, dodaju, zadržavanje funkcije i prije svega motivi koji su je naveli na ovakvu odluku, dovoljno govore o njenom, ne samo političkom, integritetu.

“Nađa Karadžić i slični njoj nikada nisu shvatili i prihvatili da mandat koji dobiju ima početak i kraj, i da im nije dat zauvijek, bez obzira na njihove lične ambicije, niti su shvatili da postoje veće vrijednosti za koje se borimo”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve