Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Herceg Novi: Lokalna vlast obećavala efikasnu i djelotvornu upravu, obećanje nije ispunjeno

Prema njihovim riječima, svi njihovi sugrađani su prethodne četiri godine bili svjedoci koliko je prekobrojna administracija koju vodi aktuelna vlast neefikasna

Odlazeća hercegnovska vlast, nadaleko poznata kao svjetski rekorderi u neispunjenim obećanjima, obmanula je birače kada je prije četiri godine najavljivala efikasnu i djelotvornu lokalnu samoupravu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Prema njihovim riječima, svi njihovi sugrađani su prethodne četiri godine bili svjedoci koliko je prekobrojna administracija koju vodi aktuelna vlast neefikasna.

“Običan administrativan posao nikada ne može biti obavljen u roku koji je propisan, a kamoli da sve to bude efikasno i precizno urađeno. Porazna je činjenica da je Opština Herceg Novog pri dnu liste kada je riječ o efikasnosti lokalne samouprave”, kazali su iz DPS Herceg Novi.

Prema njihovim riječima, aktuelna vlast je tokom ove četiri godine bila samo zabavljena međusobnim opstrukcijama u kojima su se nadmetali koalicioni partneri.

“Sve te opstrukcije na štetu građana događale su se zbog pozicioniranja ili smjene kadrova, dakle, zbog fotelja. O djelotvornosti i efikasnosti lokalne upravi govori i vrlo svjež primjer asfaltiranja Njegoševe ulice. Rok za završetak asfalta od par stotina metara odlagan je čak šest puta”, navode iz DPS Herceg Novi.

Kako dodaju, tako je vitalna saobraćajnica za stanovnike i posjetioce Herceg Novog u dužini od 710 metara asfaltirana čak duže od dvije sedmice.

“A o kvalitetu obavljenih radova sudićemo vrlo brzo, jer nam je poznato na koji način aktuelna vlast radi, i da redovno nekoliko sedmica kasnije popravlja tek završene radove. DPS Herceg Novi vjeruje da će birači 9. maja masovno podržati listu Evropski tim za Herceg Novi, jer samo naša lista može obezbijediti modernu i efikasnu lokalnu samoupravu, a ovu koja svoju politiku bazira na lažnim obećanjima otjerati u prošlost”, zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve