Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Herceg Novi: Aktuelna vlast najavljivala školu u Igalu, obećanje nije ispunjeno

Hercegnovska vlast prije četiri godine najavljivala je da će podržati izgradnju škole u Igalu, kao i adaptaciju u postojećim školama u Sutorini, Srbini i Mokrinama, ali to je još jedna u nizu njihovih obmana, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi

Hercegnovska vlast prije četiri godine najavljivala je da će podržati izgradnju škole u Igalu, kao i adaptaciju u postojećim školama u Sutorini, Srbini i Mokrinama, ali to je još jedna u nizu njihovih obmana, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Prema njihovim riječima, prije četiri godine su sadašnjim lokalnim funkcionerima usta bila puna obećanja da će se škola izgraditi u Igalu, ali od toga nije bilo ništa.

“I ovih dana maltene ista priča. Podsjećamo građane Herceg Novog da su se aktuelni predstavnici lokalne vlasti ove godine 1. marta, dakle, samo dva mjeseca uoči održavanja izbora prisjetili ove teme (https://demokrate.me/2021/03/01/herceg-novi-preduzeti-prvi-koraci-ka-realizaciji-izgradnje-nove-skole-u-igalu/)”, kazali su iz DPS-a Herceg Novi.

Kako dodaju, pune četiri godine aktuelna vlast, poznata kao svjetski rekorder u obmanama nije uradila ništa, a sada se aktivirala da rješava ovo goruće pitanje za obrazovni sistem u gradu.

“Da su se ovim pitanjem u dijelu ingerencija lokalne vlasti bavili kada su preuzeli vlast, danas bi imali školu u Igalu. Hercegnovska odlazeća vlast takođe nije uradila ništa ni na adaptaciji škola u opštini, dok sa druge strane gledamo ovih dana kako se uljepšava prostor i parking ispred Opštine Herceg Novi, da bi li lokalnim funkcionerima bilo udobnije i komfornije”, navode iz DPS-a Herceg Novi.

Na taj način su, kako ističu, dokazali šta im je prioritet.

“Zbog svega navedenog, našem gradu potrebne su promjene! Zato pozivamo građanke i građane da na izborima u nedjelju izaberu Evropski tim, jer jedino naša lista garantuje da će voditi brigu o potrebama svih građana”, zaključuju iz DPS Herceg Novi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve