Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Formiranjem vlasti u Ulcinju izvršen postizborni inženjering

Iz te partije napominju da su u pregovaračkom procesu bili, kako kažu, principijelni i da su se bavili ''isključivo pitanjima koja se tiču razvoja grada i programskih politika a ne kadrovskim rješenjima i bilo kakvim ucjenama koje se tiču određenih pozicija u gradskoj upravi''

Formiranjem vlasti u Ulcinju sa koalicijom “Za novi početak”, izvršen je postizborni inženjering koji ne odslikava ono što je većinski izražena volja građana Ulcinja, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Ulcinj.

“Iznenađeni smo činjenicom da su Forca i gospodin Genci Nimanbegu, uprkos drugačijim najavama, ipak pristali na saradnju sa onima koji su po svaku cijenu htjeli vlast u Ulcinju i u tu svrhu zloupotrebljavali državne organa za vrijeme predizborne kampanje i tokom glasanja. Nažalost, ulaskom u koaliciju sa onima čije je ponašanje i sam kritikovao gospodin Nimanbegu, je pokazao da je između principa i vlasti, izabrao ovo drugo”, kazali su iz ulcinjskog DPS-a.

Iz te partije napominju da su u pregovaračkom procesu bili, kako kažu, principijelni i da su se bavili “isključivo pitanjima koja se tiču razvoja grada i programskih politika a ne kadrovskim rješenjima i bilo kakvim ucjenama koje se tiču određenih pozicija u gradskoj upravi”.

“Demokratska partija socijalista će se i narednom periodu, iz opozicije, kao što je to do sada činila sa pozicije vlasti, boriti za očuvanje temeljnih vrijednosti demokratskog društva i davati maksimalan doprinos uz konstruktivan pristup daljem razvoju Ulcinja”, zaključuju iz ulcinjskog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
22.05.2022-20:12 20:12

Ka da ne znamo ko je Genci Nimanbegu i na glasanju u SKUPSTINI izdao je sve – koju su klevetvu napravili na kraju opet sa svojim -To je posteno najvise volim svoje a postujem tudje !!!

Tara
23.05.2022-12:11 12:11

URA..je antidrzavna organizacija,,na celo Dritana..BIA agenta i spiuna..i Adzica koji ga savjetuje..Svi oni crni dzipovi..potplacivanje glasova..nasilje..nad stanovnistvom..su uspjeli na poganski nacin da dobiju..po pravilu bi trebalo sve ponistiti..jer na ovaj nacin se ne glasa..
Drugo,DPS..se uopste ne angazuju..gotovo nista ne cujem od njih. gotovo nista..ako tako nastavite..ne pise vam se dobro..a drzava propada..pod uticajem..tudjih kleronacista..
Zasto ne razgovarate sa narodom..imate pravo da im dadnete ruzu..ili ceger..morate biti svuga aktivni,,Dritanu je zadatak..da albance.a bogami i bosance odbiju od crnogoraca i crnogorske drzave..