Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Demokrate najzad izabrale, služe Srpskoj crkvi, a NE državi Crnoj Gori

Kada je u pitanju Demokratska Crna Gora, ništa što je nisko i besramno nas ne čudi, pa ni to što su večeras sve građane Cetinja i mnoge iz svih krajeva Crne Gore, krajnje diletantski, željeli proglasiti partijskim članovima i instruiranim ljudima, saopštili su u svom reagovanju iz DPS-a na saopštenje Demokrata

Kada je u pitanju Demokratska Crna Gora, ništa što je nisko i besramno nas ne čudi, pa ni to što su večeras sve građane Cetinja i mnoge iz svih krajeva Crne Gore, krajnje diletantski, željeli proglasiti partijskim članovima i instruiranim ljudima, saopštili su u svom reagovanju iz DPS-a na saopštenje Demokrata.

“Znamo da je teško Demokratama da se pomire sa tim da ljudi protestuju kako bi zaštitili građansku Crnu Goru. Ne onu koju vi i vaši članovi zagovarate, pod četničkim zastavama sa jučerašnjeg događaja u Podgorici, već Crnu Goru koja se suprotstavlja kleronacionalizmu i ludilu u koje je uvela vaša vlast.

Drago nam je što su Demokrate najzad i formalno odabrale stranu, što je za pohvalu. Za razliku od nekih konstituenata vlasti, koji i dalje žele sjedjeti na dvije stolice i kalkulisati, oni su sasvim otvoreno u svom saopštenju poručili javnosti da su protiv volje Cetinjana i ogromnog broja građana Crne Gore, birajući da služe Srpskoj pravoslavnoj crkvi, a NE svojoj državi”, saopštili su večeras iz Demokratske partije socijalista.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
djidja
05.09.2021-01:37 01:37

Demokrate, najveća prevara od 1918.

Safet
05.09.2021-04:40 04:40

Demokrate su vazda imale Cetnicko Ludilo oni se time ponose- njih ne interesuje CG njihov jedini cilj je CETNICKI SVET – Okupacija da sto vise pokrade i utire CG Svi su CETNICKI ZLIKOVACKI LUDACI  MRZE SVE NARODE – CRNOGORCE DA MOGU  BI UNISTILI   !!PORUKA -DEMOKRATAMA CETNICKIM LUDACIMA –NECE MOCI OVE NOCI UMRITE CETNICKI LUDACI!